שטראוס מים, המחזיקה במותג תמי 4 משיקה 3 חנויות מכירה בסניפי רשת האלקטרוניקה Bigbox

שטראוס מים מרחיבה את הפעילות השיווקית תחת מותג תמי 4 – משיקה לראשונה חנויות קונספט בחנויות רשת האלקטרוניקה "Bigbox"


בשלב ראשון נפתחו חנויות בסניפי Bigbox ברמת גן, צומת ביל"ו ובאר שבע. בהמשך צפויות להיפתח חנויות של שטראוס מים גם במרכזי קניות נוספים בארץ. סניפי Bigbox מצטרפים לעמדות המכירה של תמי 4 בקניונים ברחבי הארץ.


בחנויות יוכלו המבקרים לבחון את מגוון מוצרי תמי 4 כולל חשיפת הצבעים של בר המים החדש זוכה פרס העיצוב בעולמי תמי בר פרמיום. בנוסף יוכלו המבקרים בחנויות ליהנות גם מהמים של תמי 4 ללא תשלום וללא הגבלה.


בפתיחת חנות שטראוס מים בסניף Bigbox רמת גן נכחו רמי רונן, מנכ"ל שטראוס מים, דרור מורד מנכ"ל שטראוס מים ישראל, יובל גל מנכ"ל רשת "Bigbox" וצביקה גיור, מנכ"ל ניופאן ונציג ענקית התקשורת הסינית HAIER עמה חתמה השבוע שטראוס מים על שיתוף פעולה ראשון בסין.


דרור מורד, מנכ"ל שטראוס מים ישראל (תמי 4): "מדובר בהמשך לאסטרטגיה השיווקית של שטראוס מים ישראל להרחיב את מותג תמי 4 ולאפשר לישראלים בכל מקום ליהנות מבר המים המתקדם בעולם. מטרת החנויות היא להשלים את חווית הקניה של מכשירי תמי בר פמילי ותמי בר פרימיום שהפכו בשנתיים האחרונות לאיקון עיצובי ואיכותי ולהיענות לדרישות לקוחות המבקשים לבחון את גודל המכשירים ואת העיצוב המתאים להם למטבח."

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)