תחנות המוניות משיבים מלחמה כנגד Get Taxi ומשיקים אפליקציה Taxi To Go‏

"מי פנוי ברוטשילד…אם עד היום הדרך להשיג מונית היית להתקשר לתחנת מוניות, ולהמתין על הקו עד שסדרן התחנה ימצא מונית פנויה עבורך!


אפליקציה Taxi To Go"" שפותחה על ידי חברת AppGate, נותנת מענה לקהל הרחב ומציעה מוניות זמינות בכל מקום ובכל שעה, וזאת בזכות שיתוף פעולה עם חברת ISR המספקת את המסכים ברוב המוניות בארץ, המשתמש מזמין מונית האפליקציה מזהה את מיקומו שולחת את המיקום לחברת ISR שמאתר באופן מיידי מונית פנויה בקרבת המשתמש ושלוחת לאפליקציה את שם הנהג, מספר המונית שלו וזמן הגעה שהמונית תגיע למשתמש.


אלפי מוניות רשומים במאגר האפליקציה, על מנת לתת מענה מהיר בכל חלקי הארץ.


לדברי יהודה ברור מאיגוד המוניות: "מהלך זה משדרג את העבודה בתוך תחנת המוניות, מייעל את השליטה של סדרני התחנה ובסופו של דבר מעניק שירות טוב יותר ללקוחות, מבלי שאף אחד יצטרך לשלם על הדרך עמלה עבור שימוש באפליקציה".


אור בן שמעון מחברת AppGate מציין כי: באמצעות אפליקציית Taxi To Go"" ניתן יהיה להזמין מונית בלחיצה, לראות אותה על גביי מפה, לדרג נהגים, להיות בקשר אישי עם הנהג במהלך ההזמנה, לתכנן נסיעות עתידיות וליהנות מעוד המון פיצ'רים מדליקים בעתיד כמו תשלום מהסלולארי, הזמנות נהגים מועדפים ועוד. בפרויקט זה מעורבים ארבע חברות מהגדולות בארץ, כל אחת בתחומה, והושקעו בו מאות אלפי שקלים.

אולי יעניין אותך

__יעל שלביה לזר פור יו צילום מור סטודיו (2) - עותק
עיצוב ללא שם - 2025-01-19T131059
שיווק מפה לאוזן
טלי פולג צילום רמי זרנגר
resized_pexels-photo-6153354

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)