מבצע בלעדי בסניפי רשת שקם אלקטריק: קנו ממגוון טלוויזיות LCD של פיליפס וקבלו במתנה מערכת קולנוע ביתי של פיליפס בשווי 1,690 שקלים
הקמפיין של חטיבת הסחר של אלקטרה מוצרי צריכה ישראל יעלה בערוצים 2 ו-10 וילווה בפעילות בנקודות מכירה בהשקעה כוללת של כ- 800 אלף ₪
חטיבת הסחר של אלקטרה מוצרי צריכה ישראל, יבואנית והמשווקת של טלוויזיות פיליפס בישראל, עולה בקמפיין למבצע חסר תקדים במסגרתו לקוחות שיקנו את אחד מסכי ה- LCD HD ו – FULL HD של פיליפס המשתתפים במבצע, יקבלו במתנה מערכת קולנוע ביתית יוקרתית של פיליפס בשווי 1,690 שקלים. המבצע יערך ברשת חנויות שקם אלקטריק ברחבי הארץ.
הקמפיין יעלה מחר (רביעי 9.1.08) בערוצים 2 ו-10 וילווה בפעילות בנקודות מכירה בהשקעה כוללת של כ- 800 אלף ₪
הקמפיין הופק ע"י משרד הפרסום גלר נסיס Leo Burnett,
קרדיטים:
אלישבע שוחט-שוסטרמן – מנהלת תחום מוצרי הצריכה, פיליפס ישראל
גלית פריימן – מנהלת שיווק חטיבת הסחר אלקטרה מוצרי צריכה ישראל
אמיר הורנשטיין – מנהל יחידה עסקית פיליפס חטיבת הסחר אלקטרה מוצרי צריכה ישראל
"גלר נסיס Leo Burnett": מנהל לקוחות: אורן דיבון, סופרוויזר: לירז סופרין, תקציבאי: ניר שילה, מנהלת קריאטיב: קרן קיי, קופי: אבישי פרידלר, ארט: אסף לופו, מפיקת משרד: מיטל מנחם.
רויאל פיליפס אלקטרוניקס מהולנד הינה מובילה עולמית בתחומי הבריאות, התאורה, ומוצרי צריכה וסגנון חיים, שמספקת מוצרים, פתרונות, ושירותים תחת המותג המחייב – "פשוט הגיוני". פיליפס מעסיקה כ-128,100 עובדים בלמעלה מ-60 מדינות ברחבי העולם. עם מחזור מכירות של 27 מיליארד יורו בשנת 2006.