רפאל'ס תעניק חסות לקבוצת כדוריד הנשים מכבי ארזים

חברת רפאל'ס, המתמחה בייצור ושיווק של מוצרי מזון טבעי, גרנולה וחטיפי דגנים, תעניק חסות לקבוצת מכבי ארזים מרמת-גן, המשחקת במסגרת איגוד הכדוריד בליגה הלאומית לנשים (הליגה הראשונה). במסגרת החסות תדאג רפאל'ס למזון בריאות עבור שחקניות הקבוצה לכל אורך


קבוצת הנשים של מכבי ארזים המתמודדת על אליפות המדינה תמריא בקרוב לקוסובו להתמודד מול קבוצת סקופיניה במסגרת הסיבוב השלישי של גביע אירופה לקבוצות.


לדברי מר ניב וינטרוב מאמן הקבוצה מרמת גן, בשנתיים האחרונות נעשה שינוי גדול בקבוצה והיא הפכה להיות מקצועית יותר. "במסגרת השינוי שערכה הקבוצה נחתם הסכם עם חברת רפאל'ס המתמחה בחטיפי אנרגיה טבעיים אשר נותנים מענה אנרגטי, מהיר וטעים, לפני ובמהלך האימונים והמשחקים", וממשיך ניב ומציין את שביעות רצונו מן ההסכם שנחתם עם חברת רפאל'ס שחטיפיה מסייעים לקבוצתו במשחקי הליגה וההתמודדות באירופה.


לדברי יקי הראל, מנכ"ל חברת רפאל'ס, "אנו שמחים ללוות את קבוצת מכבי ארזים ומאמינים בלי שום ספק כי תזונה מיטבית ובריאה קשורה בקשר הדוק עם הישגים, מצוינות, כוח ושמחת חיים החשובים כל כך לעוסקים בספורט הישגי".


אולי יעניין אותך

danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1
annyt7

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)