שירלי בוגנים, שליוותה את חברת ההלבשה התחתונה "פמינה" כ- 3 שנים ואף כיכבה בסרטון הפרסומת הראשון של החברה, שיצא תחת הסלוגן "פמינה- השינוי מתחיל מבפנים" והציג את תעשיית האופנה "לפני ומאחורי הקלעים", עוברת לאיל מקיאג' שם תוביל את קמפיין החורף הקרוב.
דרור בלומנשטוק, סמנכ"ל חברת "פמינה", מוסר: "החלטנו להיפרד משירלי בוגנים לאחר 3 שנים מוצלחות מאוד ובהרבה אהבה. אנו מודים לשירלי על השירות המצויין שהיא העניקה לנו ורואים בה בחירה מוצלחת בחיבור למותג שלנו. במסגרת המעבר למשרד הפרסום "ברונקנר-נטע-יער", ותהליך הרעיון שאנו מתכננים לקראת הקמפיין הקרוב, החלטנו לחפש פנים חדשות למותג שלנו שייצגו את הדרך החדשה לקראתה אנו הולכים".
שירלי בוגנים נבחרה לשמש כפרזנטורית החדשה של איל-מקיאג'. בוגנים תוביל את קמפיין החורף של איל מקיאג' תמורת 25,000 דולרים.
חנוך רידר וגלית ורטהיים בעלי חברת איל-מקיאג': "כחברה המובילה בתחומה, שמחנו לצרף למשפחתנו את שירלי בוגנים, המייצגת בעינינו את אידאל היופי הקלאסי – ישראלי ובינלאומי , המשדר את איכויות מותג איל מקיאג' "