תחרות "דג הזהב" של רשת העיר, שמטרתה לעודד מצוינות ויצירתיות בתחום פרסום הפרינט בארץ, יוצאת לדרך זו השנה ה-14, ומזמינה את אנשי הקריאטיב במשרדי הפרסום המובילים לקחת בה חלק. התחרות תכלול את מגוון המודעות הרשתיות שיתפרסמו במהלך החודשים דצמבר 2007 ועד פברואר 2008 במקומוני הרשת בגוש דן, בעכבר העיר ובגיליון מיוחד שיוקדש לנושא.
הבחירה במודעות הזוכות תיערך על ידי צוות שופטים הכולל את מנהלי הקריאיטיב המובילים בארץ ובראשם הפרסומאי גדעון עמיחי, מנכ"ל משותף במשרד הפרסום שלמור-אבנון-עמיחי, המלווה את תחרות דג הזהב כראש צוות השופטים, משך שנים רבות.
צוותי הקריאטיב שעבודותיהם יגיעו לשלושת המקומות הראשונים בתחרות, יזכו בנסיעת פרס חווייתית-מקצועית לקאן שבצרפת, הכוללת ביקור של שבוע בפסטיבל קאן. בנוסף, יוגשו עבודות הפרינט הזוכות לתחרות "אריה הזהב", הנערכת מדי שנה בקאן, ובמסגרתה מתחרות עבודות ממשרדי פרסום בולטים בעולם, במגוון קטגוריות בתחום הטלוויזיה, הפרינט ותחומי שיווק ומדיה נוספים. תחרות אריה הזהב נערכת כחלק מהכינוס השנתי של קהילת הפרסום והשיווק העולמית בעיר קאן, ונציגתה הישראלית היא תחרות דג הזהב של רשת העיר.
לדברי ישראל גולדשטיין, מנכ"ל רשת העיר, "אנחנו מזמינים את משרדי הפרסום להוכיח את הקריאטיביות שלהם בעיצוב ובהעברת מסרים, גם השנה, מתוך האמונה שלנו בחיוניותה של פלטפורמת הפרינט בפרסום ובכדי לעודד את משרדי הפרסום להפגין יצירתיות וחדשנות בתחום זה. תחרות דג הזהב היא פרויקט מעשיר וצבעוני שאנחנו מובילים מזה שנים רבות, אשר באמצעותו אנו מממשיכים להעביר את המסר הרואה בפרינט הקריאטיבי פרסום אפקטיבי ובמה לביטוי רעיונות מאתגרים וחוצי נורמה".
בסוף חודש דצמבר 2007 תפיק רשת העיר גיליון מיוחד בפורמט כרום מהודר, שיוקדש כולו לתחרות דג הזהב ולנושאים שונים בתחום הפרינט הקריאטיבי, ובמסגרתו יפורסמו עבודותיהם של 20 משרדי פרסום מהגדולים והמובילים בארץ, שיתבקשו במהלך החודש הקרוב לעצב סטיקר מבריק עם אמירה חברתית כלשהי. הסטיקר המנצח יודפס ויופץ להנאתם של קוראי עיתון "העיר". הגיליון המיוחד, שעתיד לצאת לאור ב- 28.12.07, יצורף לעיתון הארץ, וכן יופץ למשרדי הפרסום השונים וללקוחות מובילים במשק.