חברת מעדנות, המייצרת מאפים קפואים החלה כדברה בתהליך במסגרתו תשנה את כל מוצרי המאפה הקפואים מתוצרתה – בורקסים, בצקים, מוצרים תימניים, פיצות ועוד, למוצרים מופחתי שומן טרנס, פחות מ- 1%. לדברי יענקלה יערי, מנכ"ל סנפרוסט מעדנות, "המעבר לשימוש במרגרינות נטולות שומן טרנס למוצרים הקפואים של מעדנות תואם מגמות מתקדמות ביותר בעולם המערבי למעבר למזון בריא יותר."
ה-FDA האמריקני החליט שמ- 1 בינואר 2006 בארה"ב תחול חובת ציון תכולת חומצות טרנס באופן בולט על מוצרי המזון, ובאירופה נתנה דנמרק את האות בצורה אף נחרצת יותר: כבר לפני מספר חודשים נאסרה שם מכירת פריטי מזון בהם תכולת חומצות טרנס כתוצאה מהעיבוד התעשייתי של המזון עולה על 2%. בישראל עדיין אין הנחיות ותקנות בעניין סימון הטרנס.