פנטן פרו וי בחרה במגישת הטלוויזיה אפרת רייטן לשמש כפנים החדשות של פנטן, מותג השיער הקוסמטי המוביל בישראל. רייטן תוביל את קמפיין הפרסום ,פעילות הקד"מ ויחסי הציבור של המותג בישראל בחודשים הקרובים.
פנטן תפיק את הקמפיין, באמצעות משרד הפרסום אדלר חומסקי וורשבסקי. הקמפיין יבנה סביב דמותה של רייטן, כחלק מהאסטרטגייה העולמית של פנטן אשר בוחרת במובילי דעה וסלבריטאים מקומיים לשימוש בפרסום על מנת להגביר את ההזדהות והאהדה עם המותג ולחזק את נאמנות הצרכניות. בעבר נהגה החברה להוביל קמפיינים, שלרוב היו אדפטציה מקומית.
מפנטן נמסר, כי "ממחקרים שערכנו עלה כי אפרת רייטן, נתפסת כאחת הנשים המצליחות והמוכרות ביותר בישראל. רייטן משדרת חוכמה, ביטחון עצמי, שמחת חיים, אמינות, כריזמטיות ואלגנטיות, וכמובן היא בעלת שיער יפה ובריא. על כן נבחרה רייטן להוביל את פנטן בישראל בהתאם לערכי המותג העולמי."
רייטן, מנחת תוכנית הבוקר של קשת בערוץ 2, גברה בדרך על טלנטיות נוספות, שנבחנו במחקרים, ביניהן שירי מיימון, לירז צ'רכי, קרין מגריזו, איה קורן ועוד.