לראשונה: גלית גוטמן על השלט הענק של איילון

רשת האופנה H&O עולה לראשונה על קיר 'ברעם' בגשר ההלכה, עם הפרזנטורית גלית גוטמן, במסגרת החשיפה לקולקציית האביב של החברה.



הקיר עליו תעלה גלית גוטמן עם הסיסמא של H&O: "זה רק נראה יקר", הוא הקיר הדרומי של בית הקרן, הנמצא על גשר ההלכה, ופונה כלפי איילון צפון. השלט זוכה לחשיפה של 790,000 איש מדי יום ושטחו הכולל הוא 340 מ"ר. השלט עולה באמצעות חברת 'ברעם' המתמחה בפרסום שלטי חוצות על גבי בניינים ופיגומים.



שלט החוצות הינו חלק מקמפיין פרסום קיץ 2007 של הרשת בו לראשונה גוטמן לא רק מציגה את הבגדים של H&O אלא גם שרה את שיר הנושא של הסרטון הפרסומת.



לדברי ד"ר ישראל פלג, יו"ר דירקטוריון רשת H&O, הצבת השלט במחלף ההלכה בכביש איילון, על עורק תחבורה חשוב בארץ, מבטיחה ניראות גבוהה ומהווה נדבך נוסף בתקשורת השיווקית של הרשת.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)