מומה קיבל את תקציב סדרת הטלוויזיה לילדים "vipo הכלב המעופף"

משרד הפרסום מומה, המתמחה בהחדרת ובהעצמת מותגים, קיבל את תקציב הפרסום של סדרת הטלוויזיה לילדים "vipo הכלב המעופף", בהיקף של כ-4 מיליון ₪.



במותג ויפו הכלב המעופף הושקע עד כה למעלה מ-10 מיליון יורו. הסדרה משודרת בלמעלה מ-100 מדינות ברחבי העולם, בניהם: גרמניה, איטליה, ספרד, פולין ופורטוגל. עד כה תורגמה הסדרה ל-25 שפות ובמקביל לשידורה בטלוויזיה היא מופצת בעולם בקלטות וידאו, ספרים וחוברות.



בכוונת משרד הפרסום מומה לקדם את המותג ויפו הכלב המועפף בקמפיין רחב היקף שישלב טלוויזיה, רדיו, עיתונות, קד"מ ופעילויות נוספות.



בימים הקרובים יקיים משרד הפרסום מומה אירוע השקה מיוחד למותג ויפו הכלב המעופף המיועד לזכיינים נבחרים. במסגרת המהלך יוצגו מגוון רחב של מוצרי מוצרים חזרה לבית הספר ומרצ'נדייס עם דמותו של ויפו, כאשר בתקופה הקרובה ימכרו זכיינות לשימוש במותג ויפו עם למעלה מ-200 מוצרים שונים המשלבים כ-50 דמויות מהסדרה.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)