רותם סלע ואביב אלוש נבחרו להוביל את הקמפיין של קסטרו

קסטרו הודיעה היום על הצטרפותם כפרזנטורים של השחקנית ומנחת הטלוויזיה רותם סלע, והשחקן אביב אלוש. בקמפיין הקרוב הם יציגו את קולקציית הסתיו החדשה של קסטרו לקראת החגים.



מקסטרו נמסר: רותם סלע ואביב אלוש היוו עבורנו בחירה טבעית ומדויקת. רותם ואביב אהובים, אופנתיים ומוכשרים ביותר ומתחברים בצורה מושלמת למובילות האופנתית של קסטרו ולערכי המותג. הקמפיין הראשון אליו יצטלמו הוא קמפיין להשקת קולקציית החגים החדשה.



רותם סלע היא שחקנית, ומנחת טלוויזיה. כיום מובילה בהנחיית תוכנית הטלוויזיה "רק רוצים לרקוד", שיחקה בתפקיד הראשי (נועה) בסדרת הטלוויזיה "להיות איתה" מאת אסי עזר, לצד אביב אלוש. בסדרות הטלויזיה " "אבודים באפריקה", ב"אבודים באסיה", "הבורר", וכן בסרט "גאליס קונקט". רותם עתידה לעלות בקרוב עם תפקיד מסקרן בסדרה "האוטונומיות" של הוט. סלע מנחה ומשנת 2014 מנחה את התוכנית "הכוכב הבא" ו"הכוכב הבא לאירוויזיון".



אביב אלוש שיחק לאחרונה בתפקיד ראשי (עמוס) לצד רותם סלע בסדרת הטלויזיה "להיות איתה" . קודם לכן השתתף בסרט האמריקאי "הבקתה", בסדרת הטלויזיה "אלנבי", "עספור", בסרט הישראלי "ישמח חתני" ועוד. אביב עתיד לעלות עם תפקיד ראשי בדרמה היומית החדשה של הוט "שלטון הצללים".



צילומי קמפיין החג בהשתתפות רותם סלע ואביב אלוש יערכו בשבועות הקרובים.

אולי יעניין אותך

danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1
annyt7

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים