תקציב מותגי אופנת הילדים של סקאל ל"ציבלין תקשורת צעירים"


"ציבלין תקשורת צעירים" יטפלו בחנויות הילדים של סקאל (בדיוטי פרי ובארץ) ובמותגי-העל שסקאל משווקת בישראל לילדים.



המדובר, בין השאר, במותגי הילדים של NICI , NINE WEST,TOMMY HILFIGER , טימברלנד ופולו, בגירסאות הדור הצעיר. רשת סקאל קיד'ס כוללת ארבע חנויות: חנות אופנה וחנות צעצועים בדיוטי-פרי של נתב"ג, חנות בקניון ארנה בהרצליה ובקניון גבעתיים. מותגי האופנה משווקים לנקודות מכירה רבות נוספות בארץ.



הקמפיין הראשון של "ציבלין" יעלה לקראת פסח, בו צפויים רבבות ילדים והוריהם לעבור בחנות הילדים בדיוטי פרי, וכן נרשמת עלייה מסורתית ברכישת בגדי ילדים לקראת החג.


היקף התקציב הצפוי הוא כ-800 אלף דולר ב-2008.




כזכור, שימשו "ציבלין תקשורת צעירים" כמשרד הפרסום של סקאל טויס, משווקת מוצרי מאטל בישראל, ובראשם "ברבי". לאור שינוי האסטרטגיה של מאטל בעולם, הוחלט על פעילות החברה מתחת לקו בלבד, והתקציב הועבר למשרד הקד"מ ג. קיד.



חיים סקאל סמנכ"ל השיווק של קבוצת סקאל, מסר בתגובה: "בהמשך לעבודה המשותפת עם ציבלין תקשורות צעירים החלטנו לשנות את חלוקת תקציב חניות הצעירים ולהקציב תקציב מיוחד לטיפול בחנויות אילו שיטופל ע"י ציבלין תקשורת צעירים".



אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)