רשת BBB בחרה בעידו רוזנבלום כפרזנטור של רשת המסעדות. החוזה נחתם לשנת פעילות. הקמפיין עם רוזנבלום יעלה במחצית חודש אוקטובר, באמצעות משרד הפרסום KDA ויכלול בין היתר: פרסומת בטלוויזיה, באינטרנט, בקולנוע, שלטים במסעדות הרשת ופעילות ברשתות החברתיות. עלות הקמפיין מוערכת בכ – 6 מיליון ₪ למהלך השנה הקרובה.
אהובה תורג'מן מבעלי רשת BBB מוסרת: "לרגל השקת תפריט חדש, עליו הרשת עומלת מספר רב של חודשים על ידי השף הרשתי אילן פנחס, הוחלט לצאת בקמפיין רחב שיחשוף את קולקציית המבורגרים המציעה מגוון טעמים וחוויה קולינרית, תחת הסיסמא: BBB יש לכם טעם טוב!
לדברי תורג'מן: "הבחירה בעידו רוזנבלום הייתה פשוטה, שכן הוא מייצג עולם שלם של עקרונות וערכים שהרשת מזוהה איתם: איכות, שירות, גובה עיניים, משפחתיות, נגישות, עדכניות ובילוי. רוזנבלום נבחר כפנים של הרשת, בשל התאמתו לקהל היעד הפוקד את רשת מסעדות BBB – נוכחותו האטרקטיבית, דמותו המייצגת אינטליגנציה, הומור וקוליות– רק מחזקים את הרשת כמובילה וחדשנית בתחום".
הקמפיין יחשוף באמצעות 3 סרטים הומוריסטים, את הקולקציה החדשה של ההמבורגרים והחוויה המלאה בטעם טוב.