רשת נעלי TO GO החתימה לראשונה צמד דוגמניות בינלאומיות לקמפיין אביב- קיץ ‏

רשת נעלי הנשים TOGO עולה בקמפיין פרסומי רחב היקף לקולקציית קיץ 2006 בהשקעה של כמיליון ש"ח.



במסגרת התרחבות הרשת, החתימה TOGO צמד דוגמניות בינלאומיות אשר יובילו את קמפיין האופנה ויחליפו את צמד הדוגמניות הישראליות לנה קארי וריבי טל, אשר הובילו את קמפיין הרשת שתי עונות ברציפות.



הקמפיין, באמצעות משרד הפרסום- ירקוני בן נתן תחת הקונספט SUMMER BREEZE בהשראת רוח המדבר, כולל שילוט חוצות, שלטי תלת מימד, עיתונות ארצית, אינטרנט ,שילוט על אוטובוסים ועל תחנות אוטובוס ברחבי הארץ, כתבי עת וכן פעילות קד"מ.



עידו פיגנבוים, מנהל שיווק ברשת נעלי TO GO : "לאור התפתחותה והתרחבותה של הרשת, הוחלט ללכת על פריסת קמפיין רחבה ועל בחירת פרנזטוריות בינלאומיות שמביאות איתן משב רוח מרענן וחדשני".



רשת TOGO הנעלה מונה כיום 36 סניפים. החברה נוסדה בסוף שנת 2002 ומתמחה בעיצוב, ייצור, יבוא ושיווק נעלי נשים. בעלי החברה בעלי עשרות שנות ניסיון בתחום ההנעלה וקמעונאות. כל חנויות הרשת נמצאות בבעלות מלאה של החברה.

אולי יעניין אותך

danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1
annyt7

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

פרקט למקלחת
ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי