'למה מי אתם'? בגיליון דג הזהב המיוחד של רשת שוקן

בסוף השבוע הקרוב יצא לאור גיליון מיוחד בפורמט כרום מהודר, המוקדש כולו לתחרות דג הזהב המסורתית של רשת שוקן, הנערכת זו השנה ה- 13 ומטרתה לעודד מצוינות ויצירתיות בתחום פרסום הפרינט בארץ.



במרכז התחרות עומד גיליון דג הזהב המיוחד, שבמסגרתו הגישו 15 משרדי פרסום מובילים מודעה עצמית תחת הסיסמא "למה מי אתם", ובה הם נתבקשו לעצב מודעת פרינט קריאטיבית עבור המותג שלהם עצמם.



לדברי ישראל גולדשטיין, מנכ"ל רשת שוקן, "תחרות דג הזהב מוכיחה גם השנה את יכולתם של אנשי הקריאטיב לעשות שימוש מפתיע וחדשני בפרינט הקריאטיבי. האתגר שהצבנו למשרדי הפרסום המובילים בבקשה לעצב מודעת פרינט עבור עצמם, הניב תוצאות מעניינות ביותר, ואנו גאים במוסף המהודר היוצא לאור השבוע. רשת שוקן תמשיך לתמוך במצוינות בפרינט ואני מקווה שנמשיך לראות מודעות יצירתיות גם בהמשך התחרות".



עוד הוסיף גולדשטיין כי בנוסף, בגיליון המיוחד יפורסמו גם טורים אישיים בנושאי הקריאטיב, וביניהם: אייל קיציס משחזר את ימיו כקופירייטר ושגיא חמץ מסביר את הסחרחורת שתקפה אותו עם המעבר מהעיתונות המודפסת לאינטרנט.



תחרות "דג הזהב" של רשת שוקן, שמתקיימת זו השנה ה- 13, מטרתה לעודד מצוינות ויצירתיות בתחום פרסום הפרינט בארץ והיא מזמינה את אנשי הקריאטיב במשרדי הפרסום המובילים לקחת בה חלק. התחרות יצאה לדרך בתחילת חודש דצמבר, באירוע שערכה רשת שוקן לבכירים בענף הפרסום, בסינמה סיטי, והיא תכלול את מגוון המודעות הרשתיות שיתפרסמו במהלך החודשים דצמבר 2006 ועד פברואר 2007 בעיתונים המקומיים של הרשת בגוש דן, בעכבר העיר ובגיליון דג הזהב המיוחד.



הבחירה במודעות הזוכות של תחרות "דג הזהב" תיערך על ידי צוות שופטים הכולל את מנהלי הקריאיטיב המובילים בארץ ובראשם הפרסומאי גדעון עמיחי, מנכ"ל משותף במשרד הפרסום שלמור-אבנון-עמיחי, המלווה את תחרות דג הזהב כראש צוות השופטים, בשנים האחרונות. צוותי הקריאטיב שעבודותיהם יגיעו לשלושת המקומות הראשונים בתחרות, יזכו בנסיעת פרס חווייתית-מקצועית לקאן שבצרפת, הכוללת ביקור של ארבעה ימים בפסטיבל אריה הזהב.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)
המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)