100 מ"ר, 200,000 ש"ח, 300,000 זוגות עיניים מידי יום

לראשונה, יעלה שילוט פרסומי על קיר בניין הדר DMALL על רחוב ז'בוטינסקי ליוצאים מרמת גן והבורסה לנכנסים לתל אביב. אפריקה ישראל, עלו בימים האחרונים בשלט קיר תדמיתי לאורכו של בניין הדר DMALL על-פני שטח של 100 מ"ר.



הקמפיין, בעלות של כ-200 אלף ש"ח, באמצעות משרד הפרסום "אזימוט" וחברת רכש המדיה- "דיל טוב", יציג את אחד הפרויקטים היוקרתיים של החברה ברמת גן Savyon Platinum . הצפי: 300,000 זוגות עיניים יחשפו לשלט מדי יום.



יפעת גינצברג, מנהלת התקשורת השיווקית של חברת אפריקה ישראל, מוסרת כי "זהו שימוש ראשון במדיום זה לפרויקט, השימוש במדיום הענק נועד להעצים את ייחודיות הפרויקט כמגדל מגורים בלב השקט של העיר, ולכן גם נבחר המיקום- ביציאה מאיזור הבורסה והעיר רמת גן. בכל אחד ואחד מהפרחים בשלט יש נורה, הנורות נדלקות באופן הדרגתי ויוצרות מראה של יהלומים מטפטפים – כל זה נוצץ בלילה ומעניק הילה יוקרתית לפרויקט."

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)
המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)