מרוול קוסמטיקה" עולה בקמפיין פרסומי להשקת הבושם החדש לגברים WIN

חברת "מרוול קוסמטיקה" יוצאת בימים אלה בקמפיין פרסום חדש לרגל השקת הבושם החדש לגברים- win.



קמפיין הפרסום יעלה בערוץ הספורט ויימשך כחודש ימים. שקופית החסות של הבושם החדש, תעלה בתוכניות "יציע העיתונות", חדשות הספורט, משחקי הליגה הספרדית, משחקי ליגת העל בכדורסל, ובבחירת השחקן המצטיין של הערוץ.



תקציב "מרוול קוסמטיקה", מנוהל בידי משרד הפרסום 'אשל שיבר'. עלות משוערת של הקמפיין בערוץ הספורט הינו כ- 70 אלף דולרים.



אורי בילט, מבעלי "מרוול קוסמטיקס" מוסר: "בשנים האחרונות עובר שוק הטיפוח לגבר תהליך של שינוי, והוא נחשב לקטגוריה בעל שיעורי צמיחה גבוהים ביותר. על פי סקרים שעשינו עולה כי הגברים הישראליים מעדיפים לרכוש מוצרי טיפוח ובישום המשדרים גבריות ומזוהים עם עולם התוכן הגברי, זו הסיבה שבחרנו להתמקד בקמפיין WIN הנוכחי בפרסום בערוץ הספורט בלבד, המחבר את עולם התוכן הגברי לערכי המותג שלנו".



"מרוול קוסמטיקה" הוקמה בשנת 2003 והינה חברה המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק של סדרות מוצרי טיפוח ובישום. ל"מרוול קוסמטיקה" מגוון סדרות נרחב של בשמים, אפטר שייבים, קרמי גוף ומארזי שי לגברים ונשים המשדרים יוקרתיות מצד אחד ומחירים שווים לכל נפש מצד שני.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)
המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)