קבוצת כלמוביל יבואנית הרכב הגדולה בישראל תרכז את כל תקציב הפרסום של מותגיה תחת קורת גג אחת. במסגרת החלטה זו משרד הפרסום " שלמור-אבנון-עמיחי/Y&R" ימשיך לנהל את מערך הפרסום של המותגים מרצדס ויונדאי ויטפל מעתה גם בתקציב הפרסום של המותג היפני מיצובישי הכולל את דגמי הלנסר המשפחתיים ורכבי הפנאי שטח- אאוטלנדר, פג'רו, האנטר והגרנדיס.
עד עתה ניהל משרד הפרסום שלמור-אבנון-עמיחי/Y&R את תקציב הפרסום של מרצדס ויונדאי ותקציב המותג מיצובישי נוהל על ידי משרד הפרסום "ראובני פרידן".
בהחלטה משותפת של מנכ"ל קבוצת כלמוביל צביקה פולק ומנכ"ל מיצובישי בישראל אריאל פינטו הוחלט על העברת תקציב מיצובישי מידי "ראובני פרידן" ל" שלמור-אבנון-עמיחי/Y&R ".
בקבוצה מציינים כי מדובר בהחלטה אסטרטגית במסגרתה תיושם שפה אחידה למותגי הקבוצה באמצעות צוותים שונים של משרד הפרסום."אנו מודים ל"ראובני פרידן" על המקצוענות והשנים המשותפות ומאחלים להם הצלחה רבה".