ClickWise זכתה ב-4 תקציבים חדשים

חברת ClickWise (קליק וייז) המתמחה בפרסום ושיווק חברות במנועי חיפוש, מדווחת על עליה חדה בתקציבי הפרסום במנועי חיפוש. החברה זכתה החודש בתקציבי קבוצת שטראוס, לקסוס, מכון היצוא, מג'יק תוכנה, קבוצת ייזום הנדל"ן אלה ועוד בהיקף של כ-5 מיליוני שקלים.



במסגרת פעילות החברה מתבצע פרסום וקידום במנועי חיפוש, קידום לתוצאות האורגניות הכולל הוספת תוכן, יצירת קישורים (לינקים) ועוד ניתוח תנועת האתר. במקביל מבצעת החברה פעילות של ניהול לידים בקישורים ממומנים המאפשרים תשלום פר כניסה לאתר או פר ליד.



לדברי רון פיק מנכ"ל משותף בחברה, בשנה האחרונה חלה צמיחה חדה בהיקפי הפרסום של חברות במנועי חיפוש, כאשר גוגל מהווה כיותר מ-90% מהיקף הפעילות במנועי חיפוש בישראל. לדבריו, יכולת המדידה והבקרה של מנועי החיפוש מאפשרת למפרסם פניה ממוקדת ויכולת לדעת בדיוק מהי עלות הבאת כל מבקר, ליד או מכירה לאתר האינטרנט.



בארה"ב היקף הפרסום במנועי חיפוש עולה על B10$ השנה לומרות המשבר הכלכלי, וגם היקף השימוש של גוגל עולה על 70% מכלל נפח החיפושים.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)
המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)