חברת מעדנות טוענת: נשדרג את מוצרי המאפה הקפואים למוצרים המכילים פחות מ- 1% שומן טרנס

חברת מעדנות, המייצרת מאפים קפואים החלה כדברה בתהליך במסגרתו תשנה את כל מוצרי המאפה הקפואים מתוצרתה – בורקסים, בצקים, מוצרים תימניים, פיצות ועוד, למוצרים מופחתי שומן טרנס, פחות מ- 1%. לדברי יענקלה יערי, מנכ"ל סנפרוסט מעדנות, "המעבר לשימוש במרגרינות נטולות שומן טרנס למוצרים הקפואים של מעדנות תואם מגמות מתקדמות ביותר בעולם המערבי למעבר למזון בריא יותר."


ה-FDA האמריקני החליט שמ- 1 בינואר 2006 בארה"ב תחול חובת ציון תכולת חומצות טרנס באופן בולט על מוצרי המזון, ובאירופה נתנה דנמרק את האות בצורה אף נחרצת יותר: כבר לפני מספר חודשים נאסרה שם מכירת פריטי מזון בהם תכולת חומצות טרנס כתוצאה מהעיבוד התעשייתי של המזון עולה על 2%. בישראל עדיין אין הנחיות ותקנות בעניין סימון הטרנס.

אולי יעניין אותך

עוד שוט אחד 1
danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)
המהלך החדש של אמפמ עמותת אימוץ קרטונים צילום יחצ
Image3 (1)