מיכל דבורצקי פורשת מתפקיד משנה למנכ"ל גיתם BBDO

משנה למנכל גיתם BBDO , מיכל דבורצקי, פורשת לאחר קדנציה של כחמש שנים במשרד.



מיכל החלה דרכה בגיתם כסמנכ"לית מחלקת הפלנינג, (לאחר שש שנים בחברת סלקום כמנהלת מחלקת אסטרטגיה וקשרי לקוחות) . לאחר מכן קיבלה אחראיות על ניהול הלקוחות בגיתם ובשנתיים האחרונות כיהנה כמשנה למנכ"ל.



המעבר מעולם התקשורת לעולם הפרסום הוכיח את עצמו כמוצלח. לצד הבנה טובה של צרכי הלקוח, שהביאה עימה לגיתם, הפעילה דבורצקי את ניסיונה הניהולי הרב. היא סייעה בבניית השדרה הניהולית בגיתם והובילה תהליכי עבודה ומחשבה חדשים. בשנה האחרונה הייתה דבורצקי אחראית על תהליך המיזוג של חברת האינטראקטיב אל תוך פעילות גיתם. שינוי שהוביל לצמיחה של יותר מ-40% במחזורי ההכנסה מאינטראקטיב.




אומרת דבורצקי: " שנות עבודתי בגיתם היו מרתקות. נחשפתי למגוון תחומים חדשים, לצד התמחותי בתקשורת: פיננסים, קמעונאות, ומוצרי צריכה. סייעתי בבניית מותגים ומהלכי פרסום ושיווק , תוך שותפות מלאה עם לקוחות גיתם הנפלאים. למדתי מהם ומהקולגות המון ואדע להביא את ניסיוני לביטוי בהמשך הקריירה שלי"



מיכל המאירי מנכ"ל גיתםBBDO " מיכל הייתה יד ימיני וניהול ושליטה בפרטים הקטנים, באו לידי ביטוי בתפקידיה השונים. בשנה האחרונה הצעידה את תהליך מיזוג האינטראקטיב אל תוך המשרד, תהליך שהוכיח את עצמו ואשר הצליח בזכותה. מגיעה לה תודה גדולה מאיתנו, אני משוכנעת כי היא תצליח בכל אשר תפנה ועוד נשמע רבות על הצלחותיה".

אולי יעניין אותך

danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1
annyt7

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399