ברונו לנדסברג, מייסד סנו, מסיים את כהונתו כיו"ר החברה

חברת סנו הודיעה היום על סיום כהונתו של ברונו לנדסברג, מייסד החברה, בתפקיד יו"ר סנו. לבקשתו של ברונו לנדסברג, בן ה- 94, לא יחודש המינוי בישיבת הדירקטוריון הקרובה.



ברונו לנדסברג אמר: "סנו היתה ועודנה המסע המרתק של חיי. ייסדתי את החברה בשתי ידיים וביחד עם משפחתי ועם עובדי החברה הפכנו את סנו לאחת החברות הגדולות, המוערכות והאהודות בישראל. האתגר העומד בפני החברה כיום אינו שונה מבעבר – להמשיך ולפתח מוצרים חדשים לשוק ומקומי ולשווקי הייצוא ולהמשיך ולפעול בהגינות הן כלפי העובדים והן כלפי ציבור הצרכנים והלקוחות. הגיע הזמן עבורי להעביר את המושכות ואני מפקיד היום את המשך ניהול החברה והנהגתה בידיים אמונות ומנוסות."



חברת סנו נוסדה על ידי ברונו לנדסברג בשנת 1965, מעט אחרי שהקים בשנת 1959 את החברה הדרומית לשיווק, שהמוצר הראשון שייצרה היה אבקה לניקוי אסלות. תחת הנהגתו של ברונו לנדסברג כמנכ"ל החברה ואחר כך כיו"ר צמחה החברה והפכה לכזו שמוצריה מוכרים בכל בית בישראל.



ב- 1982 הונפקה החברה בבורסה לניירות ערך בתל אביב ומאז המשיך להנהיג את החברה ולהפכה לחברת הנון-פוד הגדולה בישראל. בשנת 2000 הקימה סנו את חברת הבת קוסמופארם הפועלת בתחום מוצרי הטואלטיקה והגיינה אישית ומייצרת את המותגים קרמה, קרמה מן, כיף ואורביטול. ובשנת 2009 רכשה את פעילות קרליין הכוללת את המותגים קרליין, נטורל פורמולה, נקה ואחרים. במקביל הקימה סנו בשנים האחרונות חברות להפצה ושיווק במספר מדינות במרכז ובמזרח אירופה.



לנדסברג נחשב למנהל אהוב ונערץ על ידי עובדיו, הנוהגים לכנות אותו בתואר "מר ברונו". לאורך השנים נחשב כמי שיודע לפתח יחסי עבודה מצויינים עם עובדים וספקים, זוטרים כבכירים, דבר שהוא מגדיר כאחד מסודות ההצלחה שלו. הוא נוהג לומר שיש לו שלושה אתגרים – סנו בכל בית בישראל, בכל בית ברומניה (ארץ הולדתו) ובכל בית בעולם. את שני האתגרים הראשונים הצליח ברונו לנדסברג להשיג כמנכ"ל ויו"ר החברה.



ברונו לנדסברג זכה במהלך השנים לפרסים רבים על פעילותו לקידום ופיתוח התעשייה בישראל ובין היתר זכה בשנת 1987 לפרס התעשייה של התאחדות התעשיינים ובפרס מפעל חיים בתחום הפרסום מאיגוד השיווק הישראלי. הוא נחשב לפילנטרופ ותומך נדיב בתרבות בישראל ובין השאר תרם לתיאטרון היידיש שפיל, לאופרה הישראלית ולתזמורת הפילהרמונית ולמועצה לישראל יפה.

אולי יעניין אותך

ניר צוק
davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)