זאב קרן מונה למנכ"למלון קראון פלזה ירושליםוהוא מחליף בתפקידו את אבי לוי.
מרצה בתחום מזון ומשקאות במסגרות מלונאיות שונות, אשף המטבח הראשי בהילטון תל אביב ובהמשך חצה את תפקידי הניהול עד מינויו כסמנכ"ל המלון, שימש גם כסמנכ"ל מזון ומשקאות ואירועים במלון דן פנורמה, מנהל תפעול במלון דיוד אינטרקונטיננטל בצוות הקמת המלון, הקים וניהל את מתחם האירועים אווניו בקרית שדה התעופה במשך 9 שנים ובתפקידו האחרון שימש כמנהל מתחם אירועי היוקרה "פברזה" בנס ציונה.