מנכ"ל יקבי ברקן מסיים את תפקידו לאחר 3 שנים

ג'יל אסולין, מנכ"ל יקבי ברקן ביקש הבוקר מיו"ר יקבי ברקן, מר אמיר בורנשטיין, לסיים את תפקידו בחודשים הקרובים לאחר 3 שנים.


תקופתו של ג'יל כמנכ"ל יקבי ברקן אופיינה בשינויים והתחדשות של היקב ביניהם: השקעה רבה בתהליכי אוטומציה, חידוש מאסיבי של מכונות, סידור על מערך החקלאות והשקת סדרות



יו"ר יקבי ברקן, אמיר בורנשטיין ציין: "אני מבקש להודות מקרב לב לג'יל אסולין על תרומתו הרבה ליקבי ברקן ולקבוצה כולה ולאחל לו הצלחה גדולה בהמשך דרכו".


ג'יל אסולין, מנכ"ל יקבי ברקן:"אני מודה על האמון בהובלת יקבי ברקן ב- 3 השנים האחרונות. יקב ברקן ממשיך לבסס את מעמדו כיקב הגדול ביותר בישראל ואני סמוך ובטוח בהמשך הצלחתו וצמיחתו".



בתקופה הקרובה יו"ר יקבי ברקן, אמיר בורנשטיין ישמש כממלא מקום מנכ"ל היקב.

אולי יעניין אותך

ניר צוק
davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)