נבחרים חדשים לוועד המנהל של איגוד האינטרנט

חברי ה הנבחרים, דר' עמיר עציוני, שכיהן כבר בוועד המנהל בשנים 2000-2008, היה בעברו יועץ במשרד ראש הממשלה בנושא מדיניות ה-IT, איתי בנר, מוותיקי התוכן העברי באינטרנט, היום עוסק כמומחה בחברה המתמחה במחקר שיווקי במדיה החברתית ושאולה הייטנר, מובילת מיזם פיקיוויקי, המחדשת את כהונתה כחברת הוועד המנהל אליו הצטרפה בשנת 2001.



החברים החדשים שנבחרו מצטרפים לשישה חברי וועד מכהנים; פרופ' ישע סיון (נשיא), פרופ' יהודית בר אילן, דר' אלון הסגל, אלעד זלומונס, רימון לוי ורועי שלומי.



חברי הוועד המנהל עושים מלאכתם בהתנדבות ומובילים את פעילות האיגוד, מתווים את דרכו ומקבלים החלטות האחראיות לעיצובו של האינטרנט בארץ; פיתוח תשתיות רשת, שימוש בטכנולוגיות פתוחות – מתקדמות, הסרה של הצעות חוק מסדר היום לצד עידוד יוזמות חקיקה חיוביות השומרות על האינטרס הציבורי ומעורבות בקהילה על מגזריה השונים.


בתוך כך, שני חברי וועד וותיקים מסיימים השנה את כהונתם; דורון שקמוני, ממייסדי ומקימי האיגוד שכיהן משנת 1994, ושוקי פלג שכיהן משנת 2009 עד היום. האיגוד מודה להם על תרומתם הרבה ומאחל הצלחה לחברים החדשים שהצטרפו.



הבחירות להנהלת איגוד האינטרנט התקיימו כבכל שנה, בהן עומדים לבחירה 3 מתוך תשעה חברים, לקדנציה של 3 שנים.

אולי יעניין אותך

ניר צוק
davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)