הרעננות של המותג ספרייט עולה לשיא חדש! לראשונה בישראל ישיק המותג מתחם רעננות נודד עם אטרקציות ייחודיות, בו ניתן יהיה למצוא מפלט מהחום הכבד ברוח הרעננות של ספרייט.
המתחם המקורה יציע בריכה עם מקפצה מקורית, מוסיקה מרעננת, תחרויות ומשחקים נושאי פרסים, משחקים אינטראקטיביים, כסאות נוח, שמשיות, טעימות מהמהדורה המיוחדת של ספרייט אקסטרה לימון ועוד הרבה הפתעות מרעננות.המתחם, ינדוד ברחבי הארץ והכניסה אליו – חופשית.
אחת האטרקציות במתחם הינה הבריכה של ספרייט ובתוכה "לימונים".על כל לימון אות.המתרעננים במתחם יוזמנו לקפוץ לבריכה ולאסוף ממנה לימונים המרכבים מילים ברוח המותג. כל מי שהצליח לעמוד במשימה בזמן שהוקצב יזכה בפרס(מתנות מדליקות לים).המהיר ביותר שיצליח לעמוד במשימת איסוף הלימונים (בכל ימי הפעילות) יזכה בחופשה חלומית זוגית.
לאור ההצלחה של ספרייט אקסטרה למון בקיץ 2009,ובעקבות פנייות רבות של צרכנים, הוחלט בחברת קוקה-קולה ישראל להשיק את גרסת הדיאט של ספרייט אקסטרה למון בקיץ 2010. המשקה פרי פיתוח ישראלי ,מחזק את טעם הלימון בדיאט ספרייט וישווק במהדורת קיץ מיוחדת בפחיות דקות בעיצוב ייחודי. חברת קוקה-קולה העולמית היתה שותפה לתהליך הייצור של ספרייט אקסטרה לימון ובוחנת את השקתו גם במדינות נוספות בעולם.
הילה גור-מנהלת שיווק בחברת קוקה-קולה ישראל: "לאור ההצלחה של ספרייט אקסטרה לימון בקיץ 2009 החלטנו להשיק השנה את גרסת הדיאט של המשקה. פורמולת המשקה פותחה ונרקחה בישראל תוך הקפדה על התקנים המחמירים של חברת קוקה-קולה העולמית.טרם השקתו עבר המשקה מבחני טעימה בהיקף נרחב וזכה בציונים גבוהים בקרב הצרכנים. המשקה החדש מחזק את ערכי הרעננות והחדשנות של ספרייט ויוצר מפגש מרגש של הצרכן עם חווית המותג".