המגזין החדש כולל 40 עמודי כרומו ויופץ בקרב כמאה אלף בתי אב ברחבי ירושלים ויישובי הסביבה. המגזין כולל בין היתר: כתבות ותכנים בנושאי אופנה, מגמות וטרנדים לחורף 2015, הפקות אופנה ואקססוריז, מתכוני חורף, מבצעים והנחות, השקות קולקציות חדשות, כתבות בנושאי צרכנות, טיפוח, קוסמטיקה ועוד.
על שער המגזין תככב הפרזנטורית של הקניון: הדוגמנית ומלכת היופי במיל' סיוון קליין אשר תחשוף את הטרנדים של המותגים המובילים לחורף 2015, במסגרת הפקת אופנה המשלבת את קולקציות של הרשתות הפועלות בקניון.
לדברי אייל סקוזה, מנכ"ל קניון הדר: "השקנו את המגזין הראשון של קניון הדר במהלך חודש ספטמבר האחרון, אשר יצא לאור לקראת חגי תשרי. המגזין הראשון אשר הופץ בכ 100 אלף עותקים והפך מיד לאטרקטיבי ומבוקש בעיר ירושלים, על כן החלטנו להגדיל את תפוצתו ולהרחיב אותו.