בימים אלא מושקת בישראל רשת ג'לה – רשת גלידריות בוטיק איטלקית בעבודת יד

ברשת "ג'לה מותק של גלידה" אפשר למצוא מעל ל 30 טעמים חדשים ומיוחדים – חלקם מושקים לראשונה לחיך הישראלי. רשת ג'לה נמצאת בבעלות גל וגיא טשקנט, והגלידה מיוצרת טריה במקום – כל יום – על ידי הבעלים והשף גיא.


באופן כמעט מפתיע רשת ג'לה הינה רשת גלידריות כשרה. "אין כמעט רשתות גלידה כשרות בישראל, אומרת טשקנט, אבל לנו זה היה חשוב. גם בשביל ההווי המשפחתי שלנו, שיהיה יום מנוחה אחד בבית לכולנו כמשפחה, וגם בשביל לתת מענה לאוכלוסיה ענקית שבדר"כ לא יכולה להנות מהרשתות הקיימות האחרות מכייוון שהן לא כשרות ופתוחות בשבת".



בסניפיה של רשת ג'לה אפשר לראות קהל מעריץ מסגנונות שונים ומקהלים מגוונים.


החל מחרדים ודתיים הבאים להנות מהמגוון הענק של טעמי הסורבה השונים, אוכלוסיית הטבעונים והצמחונים שמעדיפים גלידות ללא חלב, ילדים שנהנים מהגלידות החלביות בטעמים המתאימים לעולמם הצבעוני, גלידות לסוכרתיים, חובבי חלב הסויה ועד בעלי החיך המושקע אך המחפש גם שיהיה בלי הרבה קלוריות.


*לאחרונה קיבלה הרשת את תו התמיכה של הויגן פרנדלי – ארגון הטבעונים הפעיל והפופולארי.



בעבור הילדים ביקור בסניף הינו חגיגה אמיתית. גיא טשקנט השקיע לא רק בטעמים הייחודים אלא גם בצבעוניות בצורה יצירתית: גלידת מרשמלו ורודה, גלידת שוקולד אגוזים ושוקולד לבן משולב בהשראת " ביצת הפתעה קינדר", גלידה כחולה, גלידה בטעם עוגיות אוראו, גלידה בטעם חטיף סניקרס ועוד.


לראשונה, מציעים ברשת ג'לה את האפשרות להרכיב ולהזמין באופן אישי איזה טעם שרוצים ובאיזה סוג גלידה מועדף. "אם בא לכם לארח חברים לארוחת ערב, ואתם אוהבים קוקוס ומעדיפים דיאט, אנחנו נכין בדיוק את הטעם האהוב ובאיזה גרסה של גלידה שתרצו".


אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)