ד"ש מהשטח : פרטנר וצה"ל ישלחו גלויות מהלוחמים למשפחות

קבוצת התקשורת פרטנר, בשיתוף חיל החינוך ואגף כוח אדם בצה"ל, יוצאים במיזם מקורי ומרגש, במסגרתו יחולקו עשרות אלפי גלויות ללוחמות וללוחמים בשטחי המלחמה בעזה.

 

בגלויות, יוכלו הלוחמים לכתוב ולמסור דרישת שלום בהפתעה מהשטח, למשפחות והאהובים שלהם בעורף. הגלויות יועברו למטה קבוצת התקשורת פרטנר והעובדים יצלמו את תוכן הגלויות וישלחו את התמונות למספר הוואטסאפ שיציינו החיילים. 


גלויות מהחזית מהוות את אחד מסמלי המלחמות מאז ומעולם. בשל הרגישות הביטחונית, הלוחמים נמצאים בשטחי הלחימה ללא מכשירי הסלולר שלהם ועל כן לא יכולים ליצור קשר ומנותקים לחלוטין מהעורף. כשהגעגועים גוברים, הגלויות והעברת מסרים ליקירים והחברים מהבית, הן "גלגל הצלה" ואוויר לנשימה, שמשאיר את הלוחמים מחוברים ומפיג ולו במעט את הדאגה של המשפחות.

 

הגלויות ייאספו על ידי ניידות השירות והתיקונים של פרטנר, שמאז פרוץ המלחמה יוצאות מדי יום לשטחי הכינוס והריענון ומתקנות ומשמישות ללא עלות את מכשירי הסלולר של החיילים, כדי שיוכלו להיות בקשר עם הבית והמשפחה. 

 

יוזמה זו של פרטנר החלה לראשונה במבצע צוק איתן ב-2014, אז נשלחו הגלויות בשיתוף האגודה למען החייל ודואר ישראל.  

אולי יעניין אותך

פעילות הנשים של עמותת ינאביע צילום באדיבות העמותה
ערב התרמה המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין יפתח והראל ויזל-צילום ניר פקין (2)
הארון החברתי קרדיט דוד ששון (3)
מפגש-פנים חדשות-צילום אורי גולדברג
Ashkelon,,Isr,-,Mar,21,2008:purim,Celebration,,Adloyada,Parade,On
דורין פרנקפורט, קורנית דיגיטל ואנג'לי למען נפגעי המסיבות

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399