מגה משיקה אפליקציה פורימית משעשעת בפייסבוק

רשת מגה, לכבוד חג פורים המתקרב משיקה אפליקציה פורימית משעשעת בפייסבוק של הרשת – "מגה הטבות", הכוללת תחרות תחפושות גדולה המזכה את המנצח ב- 1000 ₪ לקניות במגה באינטרנט, התחרות תמשך מ- 3.3.2011 ועד 20.3.11.


במסגרת התחרות הוזמנו הגולשים להעלות תמונות יצירתיות לפייסבוק כשהם מחופשים והתאמתן לאחת מהתחפושות המאויירות של מגה, בצירוף הסבר משכנע מדוע הם חושבים שמגיע להם לזכות. התמונה שתקבל מעל 30 Like תעלה למצעד התחפושות הגדול של מגה והזוכה שיבחר ע"י צוות של שלושה שופטים יקבל שובר קנייה על סך 1,000 ₪ לקניות במגה באינטרנט הניתן למימוש עד ה 30.4.11.



רשת מגה מעלה אפליקציה ייחודית לחג פורים, בפייסבוק של הרשת "מגה הטבות". מספר החברים ברשת הפייסבוק של מגה כולל כיום כ-25,000 חברים, אשר לוקחים חלק בפעילויות רבות שמפעילה הרשת בפייסבוק: סקרים, קופונים ייחודיים לגולשים, עדכון על מבצעים שוטפים, טיפים, עדכון על מוצרים חדשים, תחרויות נושאות פרסים, שרות לקוחות, שאלות, פעילויות תוכן גולשים ועוד.

אולי יעניין אותך

הלן דורון לימודים מהבית צילום יחצ (2) (Custom)
16383picaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)
עיצוב ללא שם