משרד יחסי הציבור "רובינס-שטינמץ" ינהל את מערך הדוברות ויחסי הציבור של סיטי טאוור רזידנס



משרד "רובינס-שטינמץ יחסי ציבור וייעוץ אסטרטגי" נבחר לנהל את מערך הדוברות ויחסי הציבור של פרוייקט המגורים היוקרתי סיטי טאוור רזידנס. מדובר בפרויקט המגורים הנמצא בקומות העליונות של מלון שרתון סיטי טאוור שבמתחם הבורסה ברמת-גן.



במסגרת עבודת יחסי הציבור יתרכז המשרד בחשיפת יתרונותיו הייחודיים של פרויקט המגורים שניבנה במתכונת מגדלי היוקרה במנהטן – קומפלקס המשלב מגורי יוקרה, מלון עסקים ומרכז מסחרי. הפרויקט, המאפשר "לגור הכי ניו-יורק בישראל", ממוקם בסמוך למרכז העסקים של רמת-גן והסיטי של תל-אביב ומהווה חלק מאזור היוקרה המתפתח במשולש של מגדלי אקירוב, מגדלי יו והסיטי טאוור.



במסגרת עבודת יחסי הציבור יינתן דגש להחלטת הנהלת הפרויקט להוציא למכירה את הדירות האחרונות בבניין, דירות ששימשו עד כה כדירות להשכרה.


אולי יעניין אותך

unnamed
חלוה סנדוויץ פרמיום של חברת אחוה צילום יעל האן
גיל סתיו מנכל בלנדר ישראל צילום סיון פרג'
ריהוט משרדי
יחצ פרטנר
דניאלה רייבנבך צילום דקלה הוסטיק (9)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)