קוקי טרוזמן, משנה למנכ״ל פרטנר, הודיע על פרישה לאחר כ-5 שנים בקבוצה

יעקב (קוקי) טרוזמן, משנה למנכ"ל פרטנר וסמנכ"ל חטיבה עסקית ומכירות, ביקש לפרוש מתפקידו לאחר כ-5 שנים בקבוצה. את מקומו של טרוזמן ימלא בשלב זה אבי גבאי, מנכ״ל פרטנר.


טרוזמן מונה לתפקיד סמנכ"ל החטיבה העסקית בתחילת 2018 ובהמשך צבר סמכויות נוספות במסגרת ניהול המכירות של החטיבה הפרטית, הריטייל וכמשנה למנכ״ל. טרוזמן הוביל את התרחבות פרטנר בשוק העסקי בדגש על צירוף לקוחות אסטרטגיים לשירותי התשתיות והאינטגרציה שמציעה החברה וניהל את כל יחידות המכירות של שירותי החברה, ובראשם סלולר, אינטרנט וסיבים, תוך הגעה לחיבור מרשים של 30% מפוטנציאל הלקוחות בבניינים מחוברים. במהלך הקדנציה של טרוזמן נכנסה פרטנר לעולמות הטלוויזיה, הסיבים האופטיים, הדור ה-5 והחשמל.

טרוזמן, עם ניסיון עשיר ומגוון של יותר מ-20 שנה בשוק התקשורת, מילא קודם לתפקידיו בפרטנר תפקידים בכירים בבינת תקשורת מחשבים, הוט וסלקום.

טרוזמן מסר: ״אחרי קרוב לחמש שנים מרגשות ביותר ומלאות בעשייה משמעותית ומוצלחת, זה הזמן לצאת לדרך חדשה. אני מבקש להודות להנהלת פרטנר ולעובדיה על שהיו לי בית".

מנכ"ל קבוצת פרטנר, אבי גבאי, מסר: ״קוקי הוא מנהיג של ממש ובכוח זה תרם רבות לצמיחה של פרטנר ולהובלה הדומיננטית של פרטנר בשוק לקוחות הסיבים האופטיים. אני מאחל לקוקי הצלחה בהמשך הדרך."

אולי יעניין אותך

ניר צוק
davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)
עיצוב ללא שם
רחפן עם מצלמת K4 ופונקיות AI. מחיר 999 שקלים