2 תקציבים חדשים למשרד דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור: תיאטרון צוותא ופרס הפרינג' – קיפוד הזהב


משרד "דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור" החל לטפל בתקציב יחסי הציבור של צוותא ולילה פרינג'- פרס קיפוד הזהב.



בימים אלו קיבל משרד יחסי הציבור של דורית שמואלי את צוותא על כל פעילותה . עד לפני מס' חודשים היה המשרד אחראי על תיאטרון הפרינג' של צוותא ופרויקטים מיוחדים. התקציב יכלול את התוכניות המיוחדות, האירועים המופעים וכמובן את תיאטרון הפרינג'.



משרד "דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור" הוקם בשנת 2000. המשרד מתמחה במגוון שירותי ייעוץ אסטרטגי, דוברות ויחסי ציבור ומייצג מגוון רב של לקוחות מתחומי העסקים והכלכלה, תרבות ואמנות חברה ובריאות. מודל העבודה שפיתחה דורית שמואלי בתחום התקשורת מציג איזון בין 3 גורמים מרכזיים: הלקוח התקשורת והציבור.



בין לקוחות המשרד נמנים : לילה פרינג'- פרס קיפוד הזהב, יקב דלתון, יקב צרעה, צוותא-תיאטרון הפרינג' ופרויקטים מיוחדים, תערוכת היין הבינלאומית ISRAWINEXPO 2008, חברת מרלין תקשורת, ניהול נטו-מנהלי כספים, אתר הבי-תג – אתר קהילתי ממוקד לשיפוץ עיצוב ובניה, הקרן החדשה לישראל, שתי"ל שירותי תמיכה וייעוץ לארגונים לשינוי חברתי של הקרן החדשה לישראל ועוד.


אולי יעניין אותך

unnamed
חלוה סנדוויץ פרמיום של חברת אחוה צילום יעל האן
גיל סתיו מנכל בלנדר ישראל צילום סיון פרג'
ריהוט משרדי
יחצ פרטנר
דניאלה רייבנבך צילום דקלה הוסטיק (9)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)