הוועידה הראשונה של ענף האירועים

תערוכת "ShowReel" הנה שם מוכר בענף האירועים. התערוכה, שהתקיימה בעבר במרכז הירידים, משכה אליה מדי שנה אלפי משתתפים שלקחו חלק באחד האירועים הנוצצים של הענף, והגיעו על מנת לצפות ביכולות, הטרנדים והמגמות בענף האירועים והשיווק החוויתי.


קבוצת "שקוף דיגיטל", לקחה על עצמה להחזיר את התערוכה לפעילות לאחר שזו לא התקיימה מאז שנת 2011, והחליטה לקיים השנה את האירוע תוך מתן ערך מוסף תוכני למשתתפים בו. על מנת לעשות כן, הוחלט לקיים את האירוע בדמות וועידה מקצועית. בתוך כך, הוחלט גם להעביר את האירוע לבית המרכזי של הוועידות בישראל- מלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב.


ועידת "Mefik-ShowReel", שתתקיים ב- 18/2/2014, תפגיש לראשונה את מיטב המפיקים, אנשי התוכן לאירועים, וכלל אנשי התעשייה, לסדרה של דיונים שינסו להתמודד עם הנושאים הבוערים ביותר בעולם ההפקות והקד"מ של ישראל, ובתוך כך להבין איך יראה עולם זה בשנים הבאות.


לצד הוועידה תתקיים תערוכה מקצועית רחבת היקף, אשר תהווה פלטפורמה לחשיפה, בה יוכלו המשתתפים להתרשם מהחידושים השונים בתחום עולם האירועים. בתערוכה ישתתפו מיטב החברות הענף.


הוועידה מיועדת למפיקים, אנשי תוכן, מנכ"לים, סמנכ"לים, מנהלי ומנהלות רווחה, סמנכ"לי שיווק, סמנכ"לי משאבי אנוש, וכל מי שעולם הפקות האירועים נוגע לליבו.

אולי יעניין אותך

מארז און 219 שח
גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)