"מעדני מיקי" תציג את מוצריה החדשים בתערוכת קולינרי היוקרתית

חברת "מעדני מיקי", יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים המובילה בישראל, תשתתף בשבוע הבא בתערוכת "קולינרי 2015" (CULINARY) – תערוכת המזון לענף המוסדי בישראל, אשר תיערך בין התאריכים 8-9 ביוני במרכז הכנסים במלון דן פנורמה בתל אביב. "מעדני מיקי" תציג את מבחר מוצריה לקהל המוסדי, בהם סלטי הטחינה והחומוס זוכי מבחן הטעימה הארצי ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים הכוללים "רוסט טונה מעושן" ו"רוסט סלמון מעושן" – מעדני דגים דמוי פסטרמה, אניני טעם ומשובחים.



זוהי השנה השלישית שתציג "מעדני מיקי" בתערוכת קולינרי, המרכזת אליה את מיטב אנשי המקצוע מתעשיית המזון בישראל בהם מסעדנים מובילים, שפים, מלונאים, מנהלי מזון ומשקאות, קונדיטורים, קנייני מזון ועוד.



לדברי שולי חן, מנהל השיווק והייצוא של "מעדני מיקי", החברה מייצרת ומשווקת כיום מעל ל-60% מתוצרתה עבור הענף המוסדי בישראל. מוצרי החברה נמצאים בשימוש ע"י כוחות הביטחון, חברות תעופה, בתי מלון, חברות מזון, חברות הסעדה ומסעדות רבות. "אנו שמחים להציג את מוצרינו החדשים בתערוכה עבור קהל זה, גם כדי לשמוע דרישות ולפתח עבורו מוצרים חדשים".



חברת "מעדני מיקי" נוסדה בשנת 1939 ומייצרת מאז ועד היום מגוון רחב מאוד של סלטים, סלטי דגים, מוצרי דגים מעושנים, כבושים ומלוחים. החברה מייצאת את מוצריה לארה"ב, קנדה ואירופה מגוון של מוצרים תחת שם המותג הישראלי "מעדני מיקי".

אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)