BABY LAND בשיתוף סופר-פארם עולה צפונה

תערוכת BABY LAND פונה לנשים בכל שלבי ההיריון, להורים, לתינוקות ולפעוטות עד גיל 4 ומשלבת בין בילוי וחוויה לקנייה משתלמת ואטרקטיבית של מיטב המותגים.


מדי שנה מוצגים בתערוכה חידושים והפתעות של מיטב החברות והמותגים כגון: מזון לתינוקות, בקבוקים, מוצצים וחיתולים עד למוצרים יוקרתיים כגון: עגלות, טיולונים, כריות הנקה ועוד.


עקב ההצלחה, ההחלטה להנגיש ולהביא את התערוכה לתושבי הצפון הייתה טבעית ונבעה מהרצון להביא אליהם את כל החידושים שבתחום.


פיליפ חדד היזם, בעלים ומנכ"ל "פיליפ חדד יועצים:"בעקבות ההצלחה הגדולה שהתערוכה גרפה באיזור המרכז החלטנו להתרחב לאיזור הצפון. תערוכת בייבילנד מצליחה לחדש ולהביא לקהל ההורים וההורים שבדרך את כל החידושים, האטרקציות ואת המותגים המובילים בתחום. אנחנו שמחים להתארח בחיפה ובטוחים שהקהל ייהנה מההפתעות שאנחנו מכינים לו".


עופר לוי, סמנכ"ל שיווק וסחר: "בייבלנד כבר הפכה לשם דבר ומוקד משיכה של הורים בכל הארץ. כרשת המובילה את תחום התינוקות בכל הארץ ומשרתת את תושבי בצפון בכל עיר רצינו לאפשר גם לתושבי העיר ליהנות מהאירוע החווייתי"

אולי יעניין אותך

מארז און 219 שח
גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נפתחה ההרשמה לפרס הסביבה של ישראל - ללא קרדיט
Brandlight team
קרדיט ארקטה (3)