"א.מ.ן ויינר" קיבל לטיפולו את תקציב היח"צ של "משפחת תאקט" ו"טרייד מוביל"

"א.מ.ן ויינר" קיבל לטיפולו את תקציב היח"צ של "משפחת תאקט" ו"טרייד מוביל"



משפחת תאקט – כוללת את קובי שמעוני (סאבלימינל), יואב אליאסי (הצל) , סיוון, שי 360, איציק שמלי ובוסקילס, אדריכלי ה"היפ הופ" בישראל.

בימים אלה עובדים על מינוף החברה במישור העסקי ובפיתוח פלטפורמות חדשות לעסקים מגוונים.



טרייד מוביל- חברת הטרייד אין הרשמית של יבואני הרכב המובילים בישראל. החברה מתמחה ברכישת מכוניות "יד ראשונה" פרטית במסגרת עסקאות טרייד אין של יבואני הרכב : טויוטה,סובארו, פיג'ו, סיטרואן, פיאט, קיה, דיהטסו, סאניונג, סוזוקי, קרייזלר, דודג' וג'יפ.



"א.מ.ן ויינר" תקשורת ייצוגית ויחסי ציבור הינו משרד המתמחה ב יחסי ציבור, מיתוג ומיצוב תקשורתי לחברות ורשתות שיווק, בריאות, תרבות, היי-טק, נדל"ן, לייף סטייל, הפקות, השקות, כנסים ואירועים.


בימים אלו הושק אתר האינטרנט החדש של המשרד בו הוא מציג את לקוחותיו ואת תיק העבודות של כל לקוח. ע"י סריקת הכתבות מהעיתונים, לינקים מכתבות באתרי אינטרנט שונים, סרטונים מכתבות בטלוויזיה, תמונות מאירועי ההשקות בשיתוף ידוענים רבים.


www.emn.co.il

אולי יעניין אותך

unnamed
חלוה סנדוויץ פרמיום של חברת אחוה צילום יעל האן
גיל סתיו מנכל בלנדר ישראל צילום סיון פרג'
ריהוט משרדי
יחצ פרטנר
דניאלה רייבנבך צילום דקלה הוסטיק (9)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

פרקט למקלחת
ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי