"קליגולה" מוציאה לאור את מהדורת הקיץ של המגזין "מכורות לנעליים"

"קליגולה" מותג נעלי הנשים הישראלי המוביל מוציא לאור את מהדורת הקיץ של מגזין הטרנדים "מכורות לנעליים". סנדרה רינגלר, הידועה בכינויה "הסטייליסטית של המדינה", מהפיגורות הבולטות בעולם האופנה הישראלי, אשר נבחרה בעונה שעברה לשמש כפרזנטורית של רשת נעלי "קליגולה", תשמש גם העונה כפרזנטורית וכעורכת המגזין. כשחקנית חיזוק צורפה אליה הדוגמנית הישראלית הבינלאומית אנה באומן.



המגזין מכיל מגוון כתבות אופנה וביניהן מדריך טרנדים בתחום ההנעלה לעונת הקיץ, טיפים בנושאי סטיילינג, טיפוח כף הרגל, מדור אסטרולוגיה ונעליים של פינצ'י גבריאל, מתכון קיצי מאת השף שגב משה והפקות אופנה קיציות.



המגזין החדש בו הושקעו כ- 250,000$ יופץ בכחצי מליון עותקים באמצעות אינסרטים בעיתונים היומיים ובמגזינים המובילים בישראל, באמצעות מחלקת הבוטיק של משרד הפרסום מק'אן אריקסון.



גרשון ברושי, מנכ"ל ובעלי "קליגולה": "קליגולה החליטה להמשיך עם הפורמט המנצח של מגזין אופנה במקום קטלוג, בעקבות הפידבקים המצוינים להם הוא זכה. אחרי מובילות של 25 שנה בתחום ייצור נעלי נשים כחול- לבן בישראל אנחנו מבקשים להעניק ללקוחותינו קצת מעבר לעוד קטלוג בנאלי".

אולי יעניין אותך

16491cellcom360

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399