ארקפה מרשתת את סניפיה בטכנולוגיית מסכי הקופה שישמשו לקידום המכירות ומודעות הצרכנים

רשת ארקפה, התקינה ב-25 סניפי הרשת בישראל, מסכי וידאו, כחלק מפתרון מדיה דיגיטאלית, שישמש לקידום המכירות והמודעות למוצרים ולמבצעים שוטפים ברשת. הפתרון יותקן גם בחמישה סניפים נוספים שמתעתדת הרשת לפתוח במהלך 2009. היקף העסקה, שנחתם עם חברת YCD מולטימדיה, המפתחת ומספקת פתרונות מדיה דיגיטאליים חכמים לבתי עסק, מוערך בכחצי מיליון שקלים. המסכים הייחודים עוצבו בהתאם לקווי המותג של ארקפה.



AdScreen® של YCD הוא פתרון מדיה דיגיטאלית, שבבסיסו ניהול מסכי LCD הניתנים לתכנות, הממוקמים בצמוד לנקודות המכירה (בהתחלת התור, בצמוד לקופות, מאחורי הקופאי ובכל נקודה בה הקונים מקבלים את החלטת הקניה שלהם), נגן מדיה ופלטפורמת ניהול והפצת תכנים. התכנים יותאמו בכל סניף להיצע המוצרים ויחולקו על פי שעות היום, עונות השנה ואו כל גורם חיצוני אחר היכול להשפיע על מהלך הקניה. כך לדוגמא, כשידעו ברשת על יום שרבי במיוחד, ניתן יהיה לקדם יותר את משקאות הקפה הקרים, או בבוקר – לקדם מכירות ארוחת בוקר, או קפה המשולב בקרואסון. המערכת אף תספק דוח"ות קבועים בזמן אמת, כך שניתן יהיה לקבל על בסיסם החלטות תפעוליות ולשנות את התכנים המוקרנים בהתאם.



למעט התוכנה YCD אף תספק את תכני המסכים, שיתעדכנו וינוהלו על ידי פלטפורמת הניהול והשליטה מרחוק של החברה. פיתרון ה- YCD|AdScreen® מצטרף לפתרון עיצוב האווירה ש- YCD מספקת לארקפה מזה שנים, הכוללת עיצוב ועריכת הקו המוסיקלי המיוחד של הרשת. את החומרה ויישום הפתרון התשתיתי סיפקה חברת One.



"הפתרון של YCD הוא הפתרון האולטימטיבי שחיפשנו", אומר מיכאל אזולאי, סמנכ"ל השיווק של ארקפה "המדיה הזו היא פתרון חדשני לתצוגת המוצרים היחודיים של ארקפה, ומתאימה לרשת מכמה סיבות: היא מאפשרת לנו לשווק ביעילות את המנות שמחוץ לוויטרינה והיא מעבירה את המסר הרצוי במעמד הקנייה".



"קידום מוצרים דיגיטאלי ודינאמי בנקודת קבלת ההחלטה של הלקוח הוא צעד מתבקש בימינו, הן טכנולוגית והן שיווקית" אומר אביחי מיכאלי, מנכ"ל YCD מולטימדיה ישראל. "מהנתונים שצברנו אצל לקוחות בשטח, עולה כי מסכי הקופה דוחפים ברגע האמת לכיוון המכירה והגדלתה". לדברי מיכאלי, בעוד שפרסום בטלוויזיה נהנה במקסימום מ-5% זכירות, הרי שמחקרים מוכיחים כי במסכי קופה מדובר על למעלה מ- 30% זכירות אפקטיבית.

אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)