הגודל כן קובע: מגזין "בלייזר" הגדול ביותר בהיסטוריה יוצא לאור בחודש אפריל

אחרי אין ספור דיונים וישיבות, אחרי שעות על גבי שעות של סיעור מוחות קדחתני וממושך בהשתתפות גלריית כתבי ועורכי בלייזר, התגבשה לה רשימת 100 הדברים המושלמים לגבר.



ניתן כבוד לכל קטגוריה אפשרית: ספורט, גאדג'טים, אלכוהול, אלקטרוניקה, אופנה ועוד, ובכל קטגוריה הוכתר מנצח.



מוסף "100 דברים המושלמים לגברים" יצורף החודש לגיליון אפריל של "בלייזר", ובכך ישלים חבילת קריאה יוצאת דופן של כ–330 עמודים, הכוללת גם מוסף אופנה ייחודי.



הנה הצצה לשילוב האולטימטיבי בין המותגים המושלמים לגבר המושלם, שייתן מושג על מה בדיוק אנחנו מדברים:



לעשן סיגרית "מרלבורו" אדום (סופט פק) שהוצתה עם מצית "זיפו", כשבצד נחה לה כוס קפה שחור רותח של "עלית", שיעשה נפלאות לוופל "טעמי" שתיכף נטבול לתוכו, וכל זה מבלי לצאת מכורסת הטלוויזיה של "נירוואנה סווינג".



עוד בגיליון אפריל של "בלייזר": מוסף אופנה ייחודי, המכיל הפקות אופנה של מיטב מותגי הגברים, בשילוב כתבות אופנה והצגת הטרנדים המובילים לקיץ הקרוב.

אולי יעניין אותך

Disney100
alon-loria(6)
pexels-pixabay-48148(3)
podcast10
dismey1
gadi1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)