חברת ההסעדה ISS פותחת במיתוג מחדש את מסעדת "Choice"

חברת ISS Catering Services פתחה בימים אלו במיתוג חדש את מסעדת "Choice" בפארק אזורים בפ"ת.


בתהליך השדרוג והמיתוג מחדש של מסעדת "Choice" השקיעו כ-1.5 מיליון ש"ח.



חידוש המסעדה התבסס על גיבוש קונספט ייחודי להגשת אוכל בעמדות פרונטליות המייצרות חוויה קולינארית ייחודית בכל עמדה.


במסעדת "Choice" בפארק אזורים בפ"ת מועסקים כ-25 עובדים- טבחים, מלצרים ואנשי צוות הגשה ומספקת מדי יום ארוחות צהריים לכ-1,000 סועדים במתחם ההייטק בפארק אזורים בפתח תקווה.



מסעדת Choice"" היא תוצר המשלב את טרנד דוכני אוכל הרחוב בשווקים, יחד עם מגוון טעמים ותרבויות המציעים לסועד בכל עמדה חוויה של מסעדה ייחודית וקטנה בפני עצמה. כך למשל ניתן למצוא דוכן קדירות ומטעמי עמים אותנטיים, בר גריל לצליית נתחי בשר עסיסיים אל מול הסועד, מסעדת שף יומית מתחלפת, מרקים וקדירות, עולם צמחוני ומידי יום שני Meatless Monday , בר סלטים עשיר בויטמינים ומינראלים להרכבה אישית עם 30 רכיבים שונים, מאפיית לחמית ומאפים טריים ובר קינוחים צבעוני ומתוק.



מסעדת השף המתחלפת מידי יום, מגישה מאכלים בהשראת המטבח האיטלקי, האסיאתי, המקסיקני, האמריקאי ועוד. בימי שני, מוגש בעמדת השף באופן קבע תפריט עשיר ובריא ללא בשר במסגרת שיתוף פעולה עם קמפיין ה-Meatless Monday .



הפן העיצובי של המסעדה מביא עימו שפה חזותית המשדרת צעירות ורעננות ובאה לידי ביטוי בצבעוניות החלל והריהוט, בעיצוב אזורי הישיבה עם שולחנות מודרניים בגבהים שונים ושימוש בשולחנות משותפים ליצירת אווירה חברתית ולהשלמת חוויית האוכל לסועדים.



לדבריו של עופר נהרי מנהל שיווק ומכירות שלISS Catering Services : "מסעדת Choice"" מספקת חוויה קולינארית ייחודית עם מגוון דוכני אוכל בהכנה פרונטאלית, שימוש בחומרי גלם איכותיים, חידוש התפריט בהתאם למגמות הקולינריות בשוק, וכל זאת תוך דגש על טריות בריאות, חדשנות וחוויה ללקוחותינו".


אולי יעניין אותך

רפואת שיניים
ללא שם
pic2(1)
sodastream(3)
alon-loria(4)
12931

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)