אזלה טחינה אחוה מהמדפים בעקבות תחקיר כלבוטק

בתחקיר מיוחד ששידרה תוכנית "כלבוטק" בשבוע שעבר, חשפה התוכנית ממצאים אודות תוספים כימים (טיטניום דיאוקסיד) שנמצאו אצל מספר יצרני טחינה, כשאצל מרבית היצרנים התגלו גם פערים מהותיים בין הערכים התזונתיים הרשומים על גבי האריזות ולבין ערכי המוצר בפועל. התוכנית דירגה את הטחינות המומלצות וקבעה כי הטחינה המלאה דלת הנתרן של חברת "אחוה" הנה מהמומלצות ביותר וכי ערכיה הם מהגבוהים הקיימים במוצרי הטחינה בישראל. מאז שידור התחקיר בשבוע שעבר אזלה טחינה אחוה מהמדפים והחברה נערכת לייצור מוגבר בכדי לעמוד בדרישות רשתות מזון בארץ ובעולם.

אולי יעניין אותך

רפואת שיניים
ללא שם
pic2(1)
sodastream(3)
alon-loria(4)
12931

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)