הפוך לעמוד הבית

פינוקים למנהלים: קולינריה לממוקדים

27/10/2016
פינוקים למנהלים: קולינריה לממוקדים

מלון "קיסר פרימייר" אילת יוזם סדרה של 5 סופי שבוע שכל אחד מהם הוא בסימן אחד ממטבחי עמים.

 

סוף שבוע בין ה8-6 לאוקטובר – מטבח איטלקי שיכלול סדנאות להכנת- פסטה, רביולי, פטוצ'יני, ריזוטו ודגי ים טריים בסגנון איטלקי

.

סוף שבוע בין ה29-27 לאוקטובר – מטבח אסייתי שיכלול סדנאות להכנת-מוקפצים, נודלס, אטריות אורז, פאד-טאי, ואטריות שעועית.

 

סוף שבוע 10-12 לנובמבר – סודות האפייה יכלול סדנאות להכנת חלות, לחם מחמצת, ומאפה ירקות צמחוני, מאפה שוקולד, קראנצ'ים ומאפה בוקר.

 

סוף שבוע 26-24 לנובמבר – מטבח ים תיכוני שיכלול סדנאות להכנת -   קבבוני דג במילוי חציל וטחינה, בצק פילו בפסטיה, קובה מטוגן, תבשילי  קוסקוס, תבשילי בשר ועוד...

 

סוף שבוע 3-1 לדצמבר - סושי ודגי ים יכלול סדנאות  להכנת מגוון סוגי סושי הלך מבחירת הרכיבים הבסיסיים – סוגי אורז ודגים ודרך מרקי פוטו-מארי, סושי סנדוויץ', אין סייד אאוט ועוד...

  

כל סדנאות האוכל מלוות בשפים מובילים, ביניהם: השף מוטי חיים והשף לוי אוחיון.

 

מחיר מומלץ: 1,600 ₪ לזוג לחצי פנסיון

עבור לתוכן העמוד