מקדונלדס, לחם ארטיזן, גלידה לורן ואופטיקה קמחי פותחות סניפים במתחם פיאנו בפולג נתניה
.jpg)
4 עסקאות חדשות נחתמו בימים אלה להשכרת שטחים בפיאנו, מתחם בילוי וקניות חדש, שיפתח במרץ 2020, בעיר הימים – שכונת פולג בנתניה.
העסקאות נחתמו עם בתי עסק ייחודיים ורשתות מובילות, ביניהן: קצבית בוטיק פסקוביץ – שכרה 100 מ"ר, בעלות של 200 ₪ למ"ר, בתוספת של 30 ₪ למ"ר דמי ניהול חודשיים.
כמו כן אופטיקה קמחי – שלה סניף בצפון ת"א, פותחת סניף שני על שטח של כ-40 מ"ר בעלות של 270 ₪ למ"ר בתוספת דמי ניהול חודשיים בסך 30 ₪ וכן יוקם סניף דגל כשר של רשת מקדונלדס בשטח של כ-160 מ"ר בעלות של כ-220 ₪ בתוספת דמי ניהול .
כמו כן לחם ארטיזן יפתח סניף של כ-40 מ"ר בשכירות של כ-220 ₪ בתוספת דמי ניהול.
מתחם הקניות והבילוי פיאנו, אשר ממוקם בשכונת עיר ימים פולג בנתניה, נמצא בימים אלו בשלבים אחרונים של הקמתו לקראת פתיחתו במרץ 2020. המתחם משתרע על שטח של כ-9.5 דונם, אשר מתוכם כ-7,000 מ"ר מיועדים למסחר. יזמי הפרויקט הם קבוצת בריגה ואנשי העסקים דודו מכלוף ובר אבדיאב.
ההשקעה הכוללת בפרויקט עומדת על כ-165 מיליון ₪ והוא ישלב תמהיל של מותגים, חנויות ובתי עסק ייחודים מהארץ ומחו"ל, חלקם יפתחו בלעדית ולראשונה במקום (כגלידה לורן) לצד נותני שירות ומותגים ידועים.
עד כה הושכרו למעלה מ 80% מהשטחים המסחריים, בין היתר על ידי השף לירן גאודה, אשר לקח חלק בתכנית הטלוויזיה "משחקי השף" וכיום נמנה על צוות התכנית, אשר יפתח סניף ראשון של גלידה לורן האיטלקית. לצורך זה שכר חנות בשטח של כ-50 מ"ר, רשת סופרמרקטים פוליצר על שטח של 1,000 מ"ר, הקונדיטור דודו אוטמזגין, פיצה זוטא, רשת המזון האסייתית ווק טו ווק, כמו כן שכרו חנויות מעצבים, בנקים, קופוץ חולים ועוד.
כתבות נוספות
-
7/01/2021האריזות האישיות ימותגו בין היתר כאריזות לצריכה מדודה קרא עוד
-
25/12/2020תומר הורוביץ, סמנכ"ל החטיבה המסחרית של נספרסו ישראל: "זוהי הפעם הראשונה שנספרסו העולמית מאפשרת רכישת קפסולות בחנות דיוטי פרי בשדה תעופה". קרא עוד
-
10/12/2020החברה מחזיקה ב- 4% מפעילות שוק היוקרה בישראל. גידול של 15% בהשוואה לשנה החולפת. קרא עוד
-
10/12/2020האפליקציה תבטל את הצורך להטעין מראש את כרטיס הרב קו ותאפשר לשלם פעם בחודש על נסיעות שבוצעו בפועל קרא עוד
-
8/12/2020סקר שערכה ענקית התוכנה SAP באמצעות חברת המחקר השיווקי Dynata מצא שיותר משני-שליש מהנשאלים מתכוונים לערוך קניות לקראת חגי דצמבר, כש- 60% מהם מצפים להגיע גם לחנויות פיזיות ונהנים מחוויית קניה משולבת. הסקר נערך לאחרונה בקרב 1,000 צרכנים אמריקאים. קרא עוד
-
3/12/2020הפתרון של אינסנטיבס סולושנס מסייע לחברות היי-טק לנהל ביעילות את עבודתם של אנשי מכירות מרוחקים שעובדים מהבית בעת הקורונה וזקוקים לניהול יעיל של העובדים והתמריצים בתקופה של עבודה מרחוק, אי וודאות ותחרות מאתגרת
קרא עוד -
2/12/2020חברת ג'אג הישראלית, שהתפתחה במיינדסט, בשילוב עם חברת יוגיבו (Yogibo) האמריקאית משיקות את JOGOBALL - קונסולת משחק חדשנית ללא מסכים, המבוססת על קול ותנועה ומציעה משחקים לכל המשפחה. ג'וגובול הוא כדור עם רמקול בלוטות', המצוייד בחיישני תנועה מתקדמים אופן המאפשר לשחקנים לזרוק לנער, למסור ולגלגל אותו תוך כדי משחק. קרא עוד
-
26/11/2020לאחר הסגירה הממושכת, וכדי להעצים את חגיגת הקניות, החליטו קניוני עופר לפתוח את הקניונים כבר בחצות קרא עוד