אישיווק השבוע: מיכל תדהר, מנהלת שיווק, הקאנטרי
מיכל תדהר
- שם החברה: "החברה למרכזי תרבות וספורט". שם המותג: "הקאנטרי"
- שנת הקמה: 1972
- מספר עובדים: כ-600
פרופיל אישי
לאחר מספר שנים בניהול לקוחות בחברות אינטרנט ואינטראקטיב פניתה מיכל תדהר לתחום ניהול השיווק בחברות המתמחות בתחום הספורט והפנאי - בעבר בכפר המכביה, היום ברשת של קאנטרי קלאבים המונה 6 סניפים בישראל.
- היקף תקציב שיווק: 2.5 מליון ש"ח
- ספקי שיווק : משרד פרסום : "אברהם" ; משרד יחסי ציבור: "לב תקשורת"
- מהו המהלך השיווקי החכם והבולט ביותר שעשתה החברה בשנה האחרונה?
אנו מאמינים מאוד בתהליך המיתוג החדש שעשינו מרגע כניסתי לתפקיד: החברה עברה תהליך עצום של שינוי ורענון בנראות, בשפה שהחלה מיצירת חזון חדש ומטרות לטווח קצר וארוך. היישום של המיתוג החדש נראה בשטח קודם כל בשירות המתחדש ואח"כ גם בנראות כלפי חוץ. בין השאר בבולטות על ידי הפרזנטור אריק זאבי.
המהלך האסטרטגי של המיתוג גם הוביל לשינוי קונספט המכירה: נולדו מבצעי מכירה שונים ומנויים גמישים שמותאמים לתקופה וללקוח, שיצרו שינוי בשוק הקאנטרי קלאבים שעד היום עבד באופן שמרני ועונתי.
בשנתיים האחרונות כמות המכירות עלתה ביותר מ 20% וידנו עוד נטויה. כיום ברשת יש מעל ל40,000 לקוחות.
- על איזו פעילות שיווקית לא תוכלי לוותר?
פרסום חוצות – כי על אף שאנחנו רשת, הלקוחות נמצאים בקרבת המקום, וככל שהם קרובים יותר למרכזים שלנו, ככה הם יותר רלוונטיים עבורנו. פייסבוק – כי לפעמים אין ברירה אלא ללכת עם הזרם. כולם שם, ולכן שם נמשיך לפרסם. אם תיכנס מפלצת חדשה לשוק – אז גם נפרסם שם.
השיווק הכי טוב והכי נכון בתחום שלנו הוא: "פה לאוזן". הדרך היעילה ביותר לעבוד על זה היא יצירת תוכן ושירות מעבר למצופה ומתחדש עבור הלקוחות. כמו-כן, התרחבות הנראות ברשתות חברתיות.
חזון, מטרות, יעדים – בלי זה ובלי תוכנית שיווק אמיתית אי אפשר להגיע לתוצאות. אני מאמינה גדולה בתכנון והצבת יעדים כמותיים. בראש ובראשונה זה מאפשר לעבוד באופן מסודר ושיטתי. מעבר לכך, זה כלי למנוף לצמיחה ולבדיקה איפה אני נמצא ואיך אפשר עוד להשתפר.
את תהליך הבקרה והעמידה ביעדים בשנה האחרונה יש לזקוף לאריה אור, המנכ"ל החדש של החברה אשר נכנס לתפקידו כחצי שנה לפניי וסחף אותי בחזון ובאנרגיות שלו. לא בכדי עברנו את היעדים שלנו מעבר למצופה בשנתיים האחרונות. הכל מתחיל במנהל טוב.
- תני מילה טובה על פעילות שיווקית של המתחרה
אמנם הם לא מתחרים ישירים שלנו, אבל אני גאה מאוד ברשתות חדרי הכושר בארץ שהולכות ומתרחבות, שכן הן פועלות יותר ויותר בעולם תחרותי ומתחדש, באמצעות פניה לפלחים חדשים, הצעת תכנים מתחדשים, גיוון ושיפור איכות השירות וכיוב'.
- השאלון האישי:
· איזו דמות מקצועית השפיעה עלייך?
אבא שלי. לימד אותי תמיד מה זו עבודה קשה. המוטו שלו: "החופש האמיתי זה לעבוד במה שאתה אוהב".
· עבודה ראשונה? כילדה: מדריכה בקייטנות, בבגרותי אחרי התואר: מנהלת פרויקטים בחברת "קליקוויז".
· ספר שהשפיע עלי: קיצור תולדות האנושות.
· תכונה חשובה למנהל שיווק? יצירתיות וחשיבה "מחוץ לקופסא"
· בית קפה / מסעדה לפגישות עסקיות? הכי טוב במשרד. לפעמים אם אני בדרך למשרד הפרסום שלי - בקפה דלאל, בנווה צדק.
· דף הבית שלך באינטרנט? גוגל
· רכב ? יונדאי
· מהו ג'וב חלומותיך? יזמית של חברה בינלאומית העוסקת בקידום הפעילות הספורטיבית בעולם או חברה שמטרתה לגרום לאנשים להיות מאושרים יותר
(אני לא רחוקה היום מג'וב חלומותיי)
· חופשה חלומית? כל מקום בעולם יכול להיות חופשה חלומית עבורי ולו רק שיהיה נוף מדהים. חוץ מזה תלוי עם מי נוסעים...
עוד ב"אישיווק"
-
17/11/2021הטיפ של זוהר למתחילים בשיווק הוא ללמוד היכן נמצא קהל היעד, והיא ממליצה לכולם ללמוד מחווית הקניה של CASPER. קרא עוד
-
13/10/2021"לחבק את הלקוחות הקיימים", כך מגדיר את גלעד רבינר את אחת הדרכים להתמודד עם מגיפת הקורונה. הכירו את אישיווק השבוע קרא עוד
-
4/10/2021השופטים: "מקס הוא מפורצי הדרך של חנויות הדיסקאונט בישראל אשר יצר תרבות צריכה חדשה עם חנות שניתן למצוא בה הכל."
קרא עוד -
22/07/2021שיחה עם יוני ארליך, סמנכ"ל השיווק של מי עדן לרגל החזרה לקמפיינים קרא עוד
-
14/07/2021איגוד השיווק הישראלי בחר בענת פרץ דוידי לאשת השיווק של החודש, בזכות מהלך שיווקי אשר גרם לשינוי חווית השירות והתנהגות הצרכנים בקטגוריית מוצרי גמר לבית בתחום ענף הבנייה - הקמת ערוץ דיגיטלי – "My Aloni"
קרא עוד -
25/03/2021אני מאוד אוהב דברים לא שגרתיים וייחודיים. חברות שלוקחות נושאים מהמציאות ומחיי היומיום ומשלבות אותם בתכנים השיווקיים שלהם תמיד מושכות יותר בעייני. קרא עוד
-
9/02/2021עופר מנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי של החברה כבר מעל ל10 שנים, מתמחה ביצירת פלטפורמה שיווקית המחברת בין הצרכן למותג והחברה ואחראי על הקמת מותג הפרמיום הישראלי הראשון בארץ קרא עוד
-
7/02/2021"לא לפחד מעבודה קשה" ממליצה מיטל רובין למתחילים בעולם השיווק, ומפרגנת למהלך מלאכים בלבן של טרה. קרא עוד
-
4/06/2020תשכחו שאתם אנשי שיווק ומכירות. עצם הטייטל הוא מאוד טריקי. אומרת פז דווידביץ' במדור השבוע, מנכ"לית שותפה בחברת בניית האפליקציות המצליחה קרא עוד
-
19/03/2020בני פלומן מוביל את השיווק של חברה להשקעות נדל"ן בארה"ב, תוך שהוא מתמודד עם התדמית הבעייתית שהתחום צבר. איזה דמות השפיעה עליו? מורה ציור ביסודי. מוזמנים להכיר. קרא עוד