דליק ווליניץ ימשיך לשנה נוספת כפרזנטור של שטיינר מכשירי שמיעה- סונובה ישראל
איש הטלוויזיה, הרדיו והתיאטרון, דליק ווליניץ, חתם עם רשת "שטיינר מכשירי שמיעה" – סונובה ישראל להמשך הובלת הקמפיינים הפרסומיים של החברה למשך שנה נוספת. בחברת סונובה מציינים כי שיתוף הפעולה עם דליק הניב תוצאות נהדרות ולכן הוחלט להמשיך ואף להרחיב את שיתוף הפעולה שיכלול הפעם סרטוני רשת וחסויות בטלוויזיה בהיקף שמוערך במאות אלפי שקלים.
אריק שטיינר, מנכ"ל שטיינר מכשירי שמיעה – סונובה ישראל: "הבחירה בדליק, אחד מאנשי הטלוויזיה הרדיו והתיאטרון המובילים בישראל, הייתה ברורה וטבעית מתחילת תהליך הסינון למציאת הפרזנטור המתאים ביותר עבורינו. דליק עצמו מתמודד עם ירידה בשמיעה, ובמשך שנים ארוכות הדחיק את הנושא; לאחרונה התחדש במכשירי שמיעה Phonak Paradise בסניף גן העיר שלנו, ודליק נדהם בעצמו מהשיפור שחל באיכות חייו עקב כך. כך הפך בנקל מלקוח מרוצה - לפרזנטור מעולה."
רשת "שטיינר" משווקת מבחר מכשירי שמיעה שוויצריים דיגיטליים מתקדמים בכל העוצמות והגדלים, החל ממכשירי השמיעה הקטנים ביותר הממוקמים עמוק בתוך תעלת השמע, ועד למכשירים החזקים ביותר המורכבים מאחורי האוזן. מגוון המכשירים המשווקים על ידי החברה מכסה באופן מוחלט ובלעדי את כל טווח הדרישות של מבוגרים וילדים כבדי שמיעה וכולל קישוריות לכל סוגי הסמארטפונים והטלויזיות החכמות כמו גם מכשירים נטענים בטכנולוגיה המתקדמת ביותר הקיימת כיום בתחום בעולם. התאמת מכשירי השמיעה המשווקים על ידי הרשת נעשית באופן ממוחשב אך ורק על ידי קלינאי התקשורת המוסמכים, המנוסים והמסורים של החברה.
היצע השירותים של החברה כולל בין השאר: מגוון גדול של מכשירי שמיעה, עזרי שמיעה איכותיים ואביזרים מתאימים, מערכות שמע לטלוויזיה, טלפונים, שעונים מעוררים ועוד. כמו כן, פתרונות להקלה על טנטון, אוזניות, אטמים למים, רעש או מוזיקה וכל סוגי הסוללות למכשירי השמיעה.
לאחרונה הצטרפו למכשירי השמיעה האיכותיים של שטיינר מכשירים עמידים במים, אשר ניתן לשחות ולהתקלח איתם.
כתבות נוספות
-
20/07/2022מטרת הקמפיין היא העלאת המודעות לשדרוג הנעל האיקונית CLUB C- DOUBLE GEO קרא עוד
-
5/07/2022יעל ארד, יו"ר הועד האולימפי בישראל אמרה: "אני רואה בחיבור עם קבוצת שופרסל ממשחקי טוקיו לפריז עוגן חשוב מאוד ליכולת שלנו לתרגם את החלום האולימפי להצלחות בזירה הבינלאומית. קרא עוד
-
4/07/2022הסרטון החדש מספר על שני בני זוג המחליטים לפלפל ערב אחד את הזוגיות שלהם ו"מתפרצים" אל אולם התצוגה המרשים של "ניסו רהיטים", קרא עוד
-
23/06/2022הקמפיין תחת הסלוגן "מראות את זה כמו שזה". קרא עוד
-
19/06/2022הזמר הקליט לטובת הקמפיין גם שיר חדש, בהלחנת המעבד והמפיק המוזיקלי הבכיר שמוליק נויפלד קרא עוד
-
16/06/2022לנובו הקימה קהילה באמצעות פעילות שלוקחת השראה מעולמות ה-NFT ואלמנטים תחרותיים ומשחקיים מעולם הגיימינג קרא עוד
-
16/06/2022רשת סקארה מתכננת במהלך החודש הקרוב לעלות בקמפיין רחב וייחודי סביב הקליפ "מי זאת" קרא עוד
-
14/06/2022בהשקת פיתוח ועיצוב קולקציית FARMES הושקו כ- 250,000 ₪. קרא עוד
-
14/06/2022הזכיינית, SBN, חידשה עם המותג נאוטיקה את ההסכם ל 20 שנה נוספות קרא עוד