הפוך לעמוד הבית
יפעת 2

פינוקים למנהלים: משקה שהוא גם סגולה לעושר

18/08/2011

לפעמים משקה אלכוהולי הוא דבר מתבקש כשמארחים, בעיקר כשמדובר על אורחים מחו"ל הרגילים יותר בהרטבת הגרון באלכוהול מאשר איש העסקים הממוצע בישראל. לחלקנו זה בא בטבעיות יותר מאשר לאחרים. עבור האחרים, בקבוק בקרדי יכולה להיות אופציה נוחה כדי ליצור קוקטייל קיצי כמו המוחיטו והדקירי. בנוסף תמיד אפשר לספר לאורחים את פריט המידע על כך שהלוגו של בקרדי, העטלף, נחשב לסמל של מזל ועושר בקובה. הלוגו נבחר על ידי אשתו של המייסד, דון פקונדו, לאחר שעטלפים בחרו את המזקקה כמקום מגורים.

למעשה, בקרדי היו אלה שהפכו את הרום ממשקה נחות למשקה איכותי. מזה שנים רום בקרדי נמצא באופן קבוע באחד משלושת המקומות הראשונים במכירת אלכוהול בעולם ובמקום הראשון במכירת רום.

 

אז איך עושים בקרדי מוחיטו כמו שצריך:
 למעוך בכוס גבוהה חצי ליים חתוך ל4 וודג'ים עם שתי כפיות סוכר דק.
"לפתוח" (מכה עם היד) 8 עלי נענע מופרדים ולהוסיף לכוס.
למלא את הכוס בקרח כתוש ולהוסיף 50 מ"ל בקרדי לבן.
בעזרת כפית בר, להעלות את התחתית למעלה וליצור מרקם שווה בכל הכוס.
להשלים בקרח כתוש ואז סודה עד הסוף.
קישוט: זר נענע תקוע בקרח.

 

יפעת אוזן
עבור לתוכן העמוד