אישיווק השבוע: אילן רון, מנכ"ל בייגל בייגל
אישיווק השבוע: אילן רון, מנכ"ל בייגל בייגל
• שם החברה: בייגל בייגל
• שנת הקמה: המותג נולד במאה התשע עשרה, בשנת 1880
• מספר עובדים: כ-150
פרופיל
בייגל בייגל נמצאת בבעלות משותפת של יוניליוור ישראל (51%) ומשפחת בייגל (49%) והינה החברה המובילה בישראל בתחום החטיפים המלוחים האפויים – בייגלה, חטיפי קרקר, קרקרים ועוד.
1. מהו הצעד השיווקי הכי נכון שהארגון שלך עשה השנה?
"כמובילים בתחום הבייגלה ישמנו את השפה התקשורתית הייחודית שלנו של השימוש בדמויות מבייגלה על גבי האריזות והחלפת האריזות, שכללה פנייה לילדים וצעירים ברוחם באמצעות הדמויות בחזית. הכוונה שלנו היתה להדגיש את הפתרונות התזונתיים של העדפת הבייגלה על חטיפים אחרים בגב האריזה, באופן ייחודי ופורץ דרך באמצעות שימוש בדמויות האהובות – של האביר, הדרקון ועוד אשר מבדלות את אריזות המותג ממתחרים".
2. על איזו פעילות שיווקית לא תוכל לוותר, ומדוע? (לדוגמא: טלמרקטינג, נטוורקינג, פרסום, יחסי ציבור, מכירות מדלת לדלת, מכירות אחד על אחד, דוכנים, דיוור ישיר וכד')
"התשובה היא פרסום בטלוויזיה. כמותג מוביל שוק בתחום הבייגלה, אני לא יוכל לוותר על שימוש באמצעי רחב כמו הטלוויזיה, במיוחד כאשר השפה התקשורתית של המותג עשירה ומיוחדת, כפי שניתן לראות בסרטוני הפרסומת שלנו בשנים האחרונות".
3. מהו המהלך השיווקי החכם והבולט ביותר שעשתה החברה ב- 100 הימים האחרונים?
"כמענה לבקשות רבות מהשוק, הן מקמעונאים והן מצרכנים, עיצבנו את אריזת הקרקר האישית של 99 קלוריות כיחידת מכירה בודדת וכעת אנו משיקים בעיקר בערוץ האימפלס חדשנות בתחום המנה המדודה – אריזה עם ערכים מועדפים שניתן לרכוש בנפרד כאריזה אישית".
4. תן מילה טובה על פעילות שיווקית של המתחרה
"אני שמח לפרגן לאסם שמובילה את שוק החטיפים המלוחים ותומכת במותגים מובילים בשוק זה על המהלך של ביסלי דק – מהלך שמדגיש את הצורך במענה בפתרונות אפויים בעולם החטיפים המלוחים".
5. 30 שניות על...
• איזו דמות מקצועית השפיעה עליך? "רלף קליין, המאמן האגדי של מכבי ת"א ונבחרת ישראל. רלף מבין המאמנים המקצועיים יותר שישראל ידעה ואני מעריך, מוקיר ונהנה מהתובנות המקוריות שלו, כאשר אני נתקל בבעיה מקצועית בניהול".
• מהו ספר השיווק שהשפיע עליך יותר מכל? "עליסה בארץ הפלאות. אני רואה בדיאלוג של עליסה כשביקשה הוראות לגבי דרך שצריך לבחור שיעור שיווקי מאלף".
• עיתון/ מגזין מועדף – "ניו יורק טיימס".
• דף הבית שלך באינטרנט – YNET
• בית קפה / מסעדה לפגישות עסקיות – "אני מעדיף חומוסיות על בתי קפה".
• מהו הרכב בו את/ה נוהג/ת? "לא נושא שחשוב בעיני".
• מהו ג'וב חלומותיך? "להיות ה"נני" של הבנות שלי".
• חופשה חלומית: "בבית".
עוד ב"אישיווק"
-
26/07/2022אל תתאהב ברעיונות של אצמך יותר מידי. טיפ חשוב של מנהל השיווק שנדרש לרענן את המותג כל הזמן - מוזמנים להכיר. קרא עוד
-
17/11/2021הטיפ של זוהר למתחילים בשיווק הוא ללמוד היכן נמצא קהל היעד, והיא ממליצה לכולם ללמוד מחווית הקניה של CASPER. קרא עוד
-
13/10/2021"לחבק את הלקוחות הקיימים", כך מגדיר את גלעד רבינר את אחת הדרכים להתמודד עם מגיפת הקורונה. הכירו את אישיווק השבוע קרא עוד
-
4/10/2021השופטים: "מקס הוא מפורצי הדרך של חנויות הדיסקאונט בישראל אשר יצר תרבות צריכה חדשה עם חנות שניתן למצוא בה הכל."
קרא עוד -
22/07/2021שיחה עם יוני ארליך, סמנכ"ל השיווק של מי עדן לרגל החזרה לקמפיינים קרא עוד
-
14/07/2021איגוד השיווק הישראלי בחר בענת פרץ דוידי לאשת השיווק של החודש, בזכות מהלך שיווקי אשר גרם לשינוי חווית השירות והתנהגות הצרכנים בקטגוריית מוצרי גמר לבית בתחום ענף הבנייה - הקמת ערוץ דיגיטלי – "My Aloni"
קרא עוד -
25/03/2021אני מאוד אוהב דברים לא שגרתיים וייחודיים. חברות שלוקחות נושאים מהמציאות ומחיי היומיום ומשלבות אותם בתכנים השיווקיים שלהם תמיד מושכות יותר בעייני. קרא עוד
-
9/02/2021עופר מנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי של החברה כבר מעל ל10 שנים, מתמחה ביצירת פלטפורמה שיווקית המחברת בין הצרכן למותג והחברה ואחראי על הקמת מותג הפרמיום הישראלי הראשון בארץ קרא עוד
-
7/02/2021"לא לפחד מעבודה קשה" ממליצה מיטל רובין למתחילים בעולם השיווק, ומפרגנת למהלך מלאכים בלבן של טרה. קרא עוד
-
4/06/2020תשכחו שאתם אנשי שיווק ומכירות. עצם הטייטל הוא מאוד טריקי. אומרת פז דווידביץ' במדור השבוע, מנכ"לית שותפה בחברת בניית האפליקציות המצליחה קרא עוד